• BIST 14467.25
  • Altın 6784.09
  • Dolar 48.3905
  • Euro 56.495
  • İçel 24 °C

ERKDER: Terörü lanetliyoruz

ERKDER: Terörü lanetliyoruz
ERKDER, terör olaylarına duyarsız kalmadı. Yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren ERKDER, terörü lanetlerken milletimize de sağduyu çağrısında bulundu.

Haber Merkezi - Yaklaşık 1 yıl önce kurulan ve kurulduğu günden bu yana İstanbul’da yaşayan başta Erdemlililer olmak üzere Mersinliler’in bir araya gelerek birlik beraberlik içersinde hareket edip bölgenin tanıtılması konusunda başarılı çalışmalar yürüten Erdemli Kültür Düşünce ve Gelişim Derneği (ERKDER) yönetim kurulu üyeleri, son zamanlarda yaşanan olaylara duyarsız kalmadı.

Erdemli Kültür Düşünce ve Gelişim Derneği yönetim kurulu üyeleri, yaşanan terör olaylarını lanetlemek için bir toplantı yaptılar. Toplantı sonrası yayınladıkları yazılı basın bildirisi ile terörü lanetleyen ERKDER üyeleri, milletimizi de sağduyulu olmaya davet ettiler.

ERKDER tarafından yapılan yazılı basın bildirisinde şu ifadelere yer verildi: “Türkiye olarak son zamanlarda yaşanan terör olayları yüzünden zor günlerden yaşıyoruz.

Topraklarımızın bütünlüğüne kasteden, kardeşliğimize, huzur ortamımıza saldıran, terörün silahlı silahsız, dâhili ve harici her türlüsünü lanetliyoruz.

Yaşanan ihanetler karşısında üzüntü, inkisar ve infial içerisine bulunan tüm milletimizi, özellikle asil gençlerimizi sükûnete, sağduyuya, sabırlı ve metanetli olmaya, terörist canilerle canı pahasına yiğitçe mücadele eden asker ve polislerimize destek olmaya davet ediyoruz.

Maalesef yaşadığımız bu günler, sözlerin boğazımıza düğümlendiği, tarifsiz acılar içerisinde olduğumuz zamanlardır. Ancak ülkemiz büyük, devletimiz güçlüdür. Bugüne kadar millet olarak nice badireleri atlattığımız, nice ihanetlerin karşısında yılmadan dimdik ayakta durduğumuz, son günlerde artan terör musibetlerini de - Allah’ın izni ile - birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhu içerisinde aşacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Millet olarak, vatandaş olarak, tahriklere, provokasyonlara asla gelmeyerek, üzerimize düşen vazifeleri yerine getireceğimize inanıyoruz.

Hakkâri Dağlıca ve Iğdır’da şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. 

Şehitlerimizin acılı ve onurlu yakınlarına ve tüm milletimize taziyelerimizi iletiyor, acılarını paylaşıyoruz.”

Ayrıca yapılan toplantıda karşılıklı fikir alış verişinde bulunularak ERKDER’in önümüzdeki dönemde yapılacağı etkinlik ve faaliyetlerle ilgili önemli kararlar alındı.

gorsel1.jpg

gorsel2.jpg

 

Bu haber toplam 2306 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ANAMUR’DA WAFFLE’IN ADRESİ: BONNIE WAFFLE25 Temmuz 2026 Cumartesi 17:22
  • ANAMUR MUZ FESTİVALİ, DEVAM EDİYOR19 Temmuz 2026 Pazar 14:47
  • TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR01 Temmuz 2026 Çarşamba 14:10
  • ANAMUR'DA HAZIR BETONA TEPKİ BÜYÜYOR30 Mayıs 2026 Cumartesi 23:38
  • ANAMUR SANAYİ SİTESİNDEKİ TEHLİKE10 Mayıs 2026 Pazar 22:29
  • ADD KONSERİNE YOĞUN İLGİ08 Mayıs 2026 Cuma 23:17
  • ADD'DEN YAZA MERHABA KONSERİ06 Mayıs 2026 Çarşamba 21:24
  • ANAMUR'DA İŞ KAZASI; 1 ÖLÜ29 Nisan 2026 Çarşamba 21:31
  • SİGORTALI EVDEN EVE NAKLİYAT BAŞLIYOR30 Mart 2026 Pazartesi 14:47
  • YENİ BİR HALK CAFE DAHA AÇILDI25 Mart 2026 Çarşamba 18:07
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862