• BIST 10746.98
  • Altın 4394.422
  • Dolar 40.5925
  • Euro 47.1002
  • İçel 31 °C

Mut Belediyesi'nde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı

Mut Belediyesi'nde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı
Mut Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Hasan ÇETİN - Mut Belediyesi'nde çoğunluk üyesini elinde bulunduran Türk Yerel Hizmet-Sen Başkanı Nihat Aşçı, belediyede görevli memurlarla ve akabinde Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ile görüştü.

Yasal hakların idare tarafından müzakere edilerek karara bağlanmasını kapsayan, sendika toplu görüşmelerinde Başkan Yılmaz ile mutabakata varıldı.

Türk Yerel Hizmet Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı yaptığı açıklamada, "Amacımız üyelerimizin menfaatlerini ve enflasyon oranlarının üzerinde iyileşme alarak haklarını korumaktır. Memur arkadaşlarımızla önce kendi aramızda yasanın öngördüğü limitleri ve kapsamı görüştük. Daha sonra başkanımızla da müzakere ederek karara bağladık. Mut Belediyesi'nde imzaladığımız sözleşmenin üyelerimize ve belediyemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Nebi Yılmaz konuşmasında, "Belediyemizde çalışan her bir arkadaşımın en iyi şekilde maaşını alması, sosyal haklardan yasanın bize verdiği yetkiyle birlikte en iyi şekilde faydalanması tarafındayım. Belediyemizin bütçe ve gelir düzeyi, çalışanlarımızın iş konusundaki gayreti ve istekliliği bizlerin elini güçlendirmiştir. Birlikte karara bağladığımız sosyal denge sözleşmesinin personelime ve belediyemize hayırlı olmasını diliyor, iş veriminin artacağına, etkin belediyecilik anlayışına hizmet edeceğine yürekten inanıyorum" dedi.

Mut Belediye Başkanı Yılmaz, konuşmaların ardından Türk Yerel Hizmet Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile birlikte Mut Belediyesi'nde memurlara yönelik 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan sosyal denge tazminatı sözleşmesini imzaladı. Sözleşme gereği belediyede çalışan memurlar aylık olarak sosyal denge tazminatı alacak. 

42091897_620x410.jpg

Bu haber toplam 1632 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • MEMNUNİYETLE BEKLİYORUZ11 Temmuz 2025 Cuma 15:43
  • ANAMUR'LULAR 100 YILLIK KOMŞULARI İLE BULUŞTU08 Temmuz 2025 Salı 21:01
  • DRAGON PARKI İÇİN BŞK. DENİZ'DEN AÇIKLAMA20 Haziran 2025 Cuma 22:28
  • SARIDANA'DA BİLİNMEYEN KÜLTÜR EVİ18 Mayıs 2025 Pazar 21:18
  • TURİZM'DEN KAZANMAYA VAR MISINIZ?24 Nisan 2025 Perşembe 17:02
  • TV 8 DE ANAMUR RÜZGARI ESTİ21 Nisan 2025 Pazartesi 12:49
  • DEMİRÖREN GÖLETİ İÇİN İMZALAR ATILDI11 Nisan 2025 Cuma 13:23
  • YUKARI KÜKÜR'DE EV SORUNUNA ÇÖZÜM GELDİ18 Mart 2025 Salı 20:48
  • TEŞEKKÜRLER DURMUŞ BAŞKAN11 Mart 2025 Salı 21:21
  • MÜJDE; TERAS CAFE HALK CAFE OLUYOR08 Mart 2025 Cumartesi 02:05
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862