• BIST 12433.5
  • Altın 6903.88
  • Dolar 44.3024
  • Euro 50.8082
  • İçel 17 °C

Silifke'de facianın eşiğinden dönüldü

Silifke'de facianın eşiğinden dönüldü
Silifke'de büyük bir faciadan dönüldü. Bir yolcu otobüsünün motor kısmında çıkan yangını otobüsün sürücüsü fark etti. Hemen duran ve yolcuları aşağıya indiren şoför, büyük bir faciayı önledi. Yangında can kaybı olmazken otobüste maddi hasarlar oluştu.

Haber Merkezi - Mersin’in Silifke İlçesi'nde içinde 17 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü hareket halindeyken alev alarak yanmaya başladı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda otobüste hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden yolcularıyla Adana’ya hareket eden 42 DN 851 plakalı otobüsün motor kısmı, Mersin’in Silifke İlçesi'ne bağlı Çamdüzü mevkisi yakınlarında alev aldı. Otobüsün motor bölümündeki duman ve alevi fark eden sürücü, otobüsü hemen durdurdu.

Çamdüzü mevkisi yakınında yol kenarında duran otobüsün içindeki 17 yolcu tahliye edilirken, şoför ve çevredekiler yangın tüpleriyle alevlere müdahale etti. Silifke Orman İşletmesi arazözleri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de kısa sürede olay yerine ulaşarak müdahale ettiği yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda otobüs, yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi. 

Yolcular, otobüs seyir halindeyken motor kısmındaki dumanı fark ettiklerini söyledi.

Otobüsün durmasıyla araçtan indiklerini ve bu sırada alevlerin arttığını belirten yolcular, “Otobüste 17 kişi yolculuk ediyorduk. Panik yapmadık, inmemizin ardından otobüsün içini duman kapladı” diye konuştular. 

Bu haber toplam 2813 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • KÜLTÜRÜMÜZE SAHİP ÇIKMAK10 Şubat 2026 Salı 15:48
  • ANAMUR'A BİR MÜJDE DAHA25 Kasım 2025 Salı 20:06
  • ANAMUR'A KENT LOKANTASI AÇILIYOR18 Kasım 2025 Salı 22:49
  • MERSİN ARTIK DAHA YAKIN30 Ekim 2025 Perşembe 18:25
  • İŞGAL ALTINDAKİ ANAMUR29 Eylül 2025 Pazartesi 17:52
  • BAŞKAN DENİZ'DEN HAYVANSEVERLERE MÜJDE29 Eylül 2025 Pazartesi 16:53
  • GÜRÜLTÜLÜ BİR KENTİN SESSİZ ÇIĞLIĞI06 Eylül 2025 Cumartesi 12:50
  • KARDEŞ KENT AMBULANS HİBE EDECEK05 Eylül 2025 Cuma 20:33
  • ANAMUR'A HAYIRLI OLSUN01 Eylül 2025 Pazartesi 23:06
  • ANAMUR'DA 30 AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANDI31 Ağustos 2025 Pazar 12:22
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862