• BIST 10087.19
  • Altın 4230.011
  • Dolar 40.0474
  • Euro 46.9732
  • İçel 31 °C

Silifke’deki Su Depoları Bakımdan Geçirildi

Silifke’deki Su Depoları Bakımdan Geçirildi
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Silifke ilçesinde 9 adet su deposunun bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Haber Merkezi - MESKİ, merkez ve ilçelerde içme suyu depolarının bakım ve onarımı çalışmalarına devam ediyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, içme suyu çalışmalarını yanı sıra içme suyunun sağlıklı koşullarda iletilmesi için de su depoları onarım çalışmalarının devam ettiği, bu kapsamda Silifke ilçesinde 9 adet su deposunun bakım ve onarımının gerçekleştirildiği belirtildi.

Suyun kaynağından kullanıcıya kadar ulaşan şebekenin de sağlıklı olmasına önem verdiklerini ifade eden MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, ”Silifke ilçesinde yer alan mevcut pompaların bakımı, depoların iç ve dış boyaları yapılarak iç mekanik bakımlarını gerçekleştirdik. Su kalitesini artırmak için depoların iç yüzeyleri fayansla kaplandı.

Yatırım programı doğrultusunda depolarımızı yenileme çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca depolara dışarıdan müdahaleleri engellemek için de depo etrafları tel örgüyle çevrilirken, ekipler tarafından da sürekli denetim altında tutulmaktadır” dedi.

Bu haber toplam 1517 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862