• BIST 13220.42
  • Altın 6850.53
  • Dolar 48.7937
  • Euro 56.102
  • İçel 29 °C

Tarsus CHP'den eski kadın kolları başkanlarına plaket

Tarsus CHP'den eski kadın kolları başkanlarına plaket
CHP Tarsus ilçe teşkilatı eski Kadın Kolu başkanlarına emeklerinden dolayı şükran plaketi verdi.

Haber Merkezi - CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, bir kafeteryada kadınlara yönelik düzenledikleri toplantıda yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerine kalabalık bir kadın topluluğu ile hazırlanmakta olduklarını belirterek, daha önce Kadın Kolu Başkanlığı yapan Fethiye Verdi, Gülizar Saçkesen, Fatma Aysen ve Necla Çetin’e teşekkür plaketi vermeyi uygun gördüklerini söyledi.

Etkinlikte konuşan CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ise, 7 Haziran genel seçimlerinde tek başlarına iktidara geleceklerini, halkın sağduyusuna güvendiklerini vurguladı.

CHP’nin seçim bildirgesinden belli vaat ve projelerini anlatan Milletvekili Aytuğ Atıcı, en büyük vaatlerinin gelir adaletsizliğini bitirmek, refahı hakça bölüşmek olduğunu, iktidara geldiklerinde emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verileceklerini, kamuda çalışan 800 bin taşeron işçinin kadroya alınacağını, kredi kartı ve kredi borcu olan 5 milyonun faizlerinin yüzde 80’inin silineceğini vurguladı.,

1 yıl içinde de asgari ücretin bin 500 liraya çıkarılacağı, çiftçiye mazotun 1.5 liradan verileceğini, tüm üniversite öğrencilerine yurt sağlanacağını ifade eden Atıcı, iktidarlarının ilk 100 gününde 800 bin taşeron kamu işçisini devletin kadrolu işçisi yapacaklarını, bunun için sadece taşeron firmaları aradan çıkaracaklarını kaydetti.

Seçim kampanyası süresince projelerini halka anlatacaklarını belirten Atıcı, “Türkiye önce üretecek, sonra da hakça bölüşecek. 13 yıldır bu ülkede refah hakça bölüşülmüyor. 17 milyon yoksul vatandaşımız var.13 yılda birileri köşeyi döndü birileri açlıktan öldü. Neden 17 milyon yoksul var? CHP iktidarında 4 yılda Türkiye’de yoksul kalmayacak. İşsizliği, yoksulluğu bitireceğiz. Bunu üreterek çözeceğiz. Türkiye uluslararası alanda rekabetçi bir ülke haline getirilecek. Bu projelerimizi hep birlikte kapı kapı dolaşarak halka anlatacağız” diye konuştu.

Etkinliğe Atıcı’nın yanı sıra CHP mersin Milletvekili adayları Sibel Gazi Tabel, Semra Kabasakal ve Kadın Kolu Başkanı Zühal Doğan katıldı.

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Bu haber toplam 2247 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • HİDAYET KILINÇ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR05 Ağustos 2026 Çarşamba 22:47
  • MERSİN İL BAŞKANI CENGİZ GÖKÇEL OLDU01 Ağustos 2026 Cumartesi 21:25
  • BELEDİYE BAŞKANI DENİZ CHP DEN İSTİFA ETTİ01 Ağustos 2026 Cumartesi 13:13
  • AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI01 Temmuz 2026 Çarşamba 13:54
  • HASAN UFUK ÇAKIR ANAMUR'DA07 Haziran 2026 Pazar 23:03
  • ANAMUR BELEDİYESİNE YENİ ARAÇ27 Nisan 2026 Pazartesi 23:44
  • A.MAHİR BAŞARIR ANAMUR'DA VATANDAŞLA BULUŞTU22 Şubat 2026 Pazar 17:52
  • HASAN UFUK ÇAKIR"BANA SAHİP ÇIKMIYORSUNUZ"24 Kasım 2025 Pazartesi 21:32
  • ANAMUR TARIM FUARI BAŞLIYOR21 Ekim 2025 Salı 20:37
  • ÜÇ BAŞKANA SEÇER'DEN ÇİZİK19 Ekim 2025 Pazar 22:19
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862