• BIST 11482.6
  • Altın 6555.39
  • Dolar 50.1426
  • Euro 55.9077
  • İçel 18 °C

Vatandaşlardan Başkan Turgut'a duyarlılık teşekkürü

Vatandaşlardan Başkan Turgut'a duyarlılık teşekkürü
Silifke Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yapılması planlanan kutlamaların şenlik bölümü, son günlerde artan terör olayları ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildi.

Haber Merkezi - Silifkeliler, belediyenin bu duyarlı yaklaşımından dolayı Başkan Mustafa Turgut’a teşekkürlerini dile getirdi.

Son günlerde ülkemizde artan terör olayları ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelen şehit haberleri nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının şenlik bölümünü iptal eden Silifke Belediyesine, ilçe sakinleri de bu duyarlı yaklaşımdan ötürü destek verdi.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Son günlerde yaşanan terör olayları ve art arda gelen şehit haberleri sebebiyle, bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı Şenlikleri yapılmayacak olup anma programı şeklinde gerçekleştirilecektir.

Gökbelen Mahallemizde her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını bu yıl anma programı şeklinde yapacak olup, etkinliklerimizin şenlik kısmını iptal ettik. Yaşanan terör olayları ve art arda gelen şehit haberleri, tüm Türkiye’yi üzdüğü gibi biz Silifke halkını da derinden üzmüştür. Halkımızın her zorluğun üstesinden geldiği gibi bu hain olaylar karşısında da soğukkanlılığını sürdüreceğinden şüphemiz yoktur.

Halkımız yine birlikte, kardeşçe gönenç içinde bir yaşam sürdürecektir. Bu inançla başta kayıplar veren Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımız olmak üzere halkımıza başsağlığı dilerken ailelerin acılarını paylaşıyoruz” dedi.

dsc_0009-002.jpg

Bu haber toplam 1977 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • MERÇED'DEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI20 Ekim 2026 Salı 12:05
  • MİTHAT KESKİNARSLAN ANISINA ETKİNLİK15 Ekim 2026 Perşembe 10:25
  • KENT KONSEYİ TOPLANTILARA DEVAM EDİYOR09 Ekim 2026 Cuma 12:20
  • ANAMUR HALK OYUNLARININ DÜNÜ BUGÜNÜ07 Ekim 2026 Çarşamba 14:32
  • ELEKTRİK DİREKLERİ TEHLİKE SAÇIYOR06 Ekim 2026 Salı 10:56
  • KENT KONSEYİ ZİYARETLERİNE BAŞLADI29 Eylül 2026 Salı 14:11
  • BEKLİYORUZ...28 Eylül 2026 Pazartesi 12:12
  • TÜRK DİL BAYRAMI KUTLU OLSUN28 Eylül 2026 Pazartesi 10:19
  • KENT KONSEYİ GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU25 Eylül 2026 Cuma 10:21
  • ANAMUR'DAN KKTC'YE DOĞALGAZ24 Eylül 2026 Perşembe 10:42
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862