• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 26 °C

Akdeniz İlkokulu, Avrupalı konuklarını ağırladı

Akdeniz İlkokulu, Avrupalı konuklarını ağırladı
"Europe Web Walking" adlı projenin 4. toplantısı Akdeniz İlkokulu’nda yapıldı. Toplantıya İtalya ve Portekiz, Hollanda, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Polanya’dan 18 öğretmen ve idareci katıldı.

Haber Merkezi - Anamur'da eğitim-öğretim veren Akdeniz İlkokulu’nun da ortak olarak yer aldığı ‘Europe Web Walking’ adlı projenin 4. toplantısı Akdeniz İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Akdeniz İlkokulu Ayten-Abdullah Karakaya Toplantı Salonu’nda yapılan açılış programında Akdeniz İlkokulu Müdürü Kazım Kılınç bir konuşma yaptı.

Kazım Kılınç konuşmasında, “Değerli konuklar, önce Türkiye’ye hoş geldiniz. Okulumuza hoş geldiniz. Sizlere Türk Milleti’nin konukseverliğni göstermeye çalışacağız. Ülkelerimiz arasında kültür alışverişi sağlayacağız. Projemizin temel konusu olan ortak ülkelerin; gelenekleri, önemli kişiliklerini, yemeklerini, tarihi yerlerini web araçlarını kullanarak tanıtmak, yabancı dil kullanma becerilerini geliştirmek için çalışacağız” dedi.

Proje Koordinatörü İtalya ve Portekiz, Hollanda, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Polanya’dan 18 öğretmen ve idareci ile proje çalışmaları yapıldı.

Çalışmalar sırasında projede şimdiye kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonraki çalışmalar değerlendirildi.

Proje çalışmalarından arta kalan zamanlarda ise Aynalıgöl Mağarası, Mamure Kalesi ve Anemurium Antik Kenti’ne geziler düzenlendi. Çalışmalar sonunda Ünlüselek Hotel sponsorluğunda düzenlenen final yemeğinde katılımcılara belgeleri verildi.

Ayrıca projenin 5. toplantısının Nisan 2016 tarihinde İtalya’nın Cerveteri şehrinde yapılması, bu toplantıya Akdeniz İlkokulu’ndan 5 öğretmenin katılması bekleniyor.   

akdnz-(1).jpg

akdnz-(3).jpg

akdnz-(4).jpg

Bu haber toplam 2036 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862