• BIST 9890.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 27 °C

Anamur'a yeni otobüs güzergâhları müjdesi

Anamur'a yeni otobüs güzergâhları müjdesi
Anamur Belediyesi'nin yeni otobüs gürzergahları belli oldu. Bozdoğan Hattı ve Alaköprü Hattı olarak açıklanan yeni güzergahta seferlerin başlayacağı kaydedildi.

Haber Merkezi - Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mersin Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma araçlarının Alaköprü ve Bozdoğan’a sefer düzenlemeye başlayacağını duyurdu.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe verdiği bilgide, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda acil ihtiyaç olarak görülen Alaköprü ve Bozdoğan otobüs hatlarının Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile yapılan istişareler sonucu hizmete sokulmasına karar verildiğine değindi.

Başkan Mehmet Türe Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Anamur’a son sistem 4 adet yeni otobüs gönderdiğini, 1 adet daha talepte bulunduklarını ve kısa süre sonra onun da Anamur’a geleceğini kaydetti.

Başkan Mehmet Türe yeni hizmete giren Alaköprü-Şehir Merkezi ve Bozdoğan-Şehir Merkezi güzergahlarıyla ilgili olarak vatandaşlara ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini iletirken talebe göre otobüs seferlerinin sıklaştırılacağını kaydetti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyon Müdürlüğü’nden yeni açılan güzergahlarla ilgili verilen bilgide ise;

(1-) Alaköprü Hattı’nın, Otogar’dan başlayarak Şehir Merkezi, Çeltikçi, Köprübaşı, Kaşdişlen, Malaklar, Cezaevi, Gercebahşiş, Ormancık, Alaköprü yolcularına hizmet vereceği belirtildi.

(2-) Bozdoğan Hattı’nın ise Otogardan başlayarak Şehir Merkezi, Sanayi, Bozdoğan, Mamure Kalesi, Pullu yolcularına hizmet vereceği belirtildi.

 Yeni açılan hatlar için istikametlerdeki marketlerle görüşme yapılarak bilet satışı gerçekleştirmek isteyenlere bilet bayiliği verildi. Hatlarda ilk sefer 19 Ekim 2015 Pazartesi günü sabah saatlerinde başlayacak. Arz-Talebe göre günlük sefer sayıları ve süreleri ayarlanacak.

Anamur Koordinasyon Müdürü Mehmet Ünal Erdal verdiği bilgide, (3-) Ören, Toki, Anamur Belediye Sineması ve Üniversite'ye seferlerin başladığını, ilerleyen günlerde de (4-) Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler ve Alataş mahallelerini de kapsayacak şekilde otobüs seferlerinin başlatılacağını kaydetti.

Bu haber toplam 3080 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862