• BIST 8718.11
  • Altın 2246.928
  • Dolar 32.3334
  • Euro 35.1703
  • İçel 14 °C

Mezitli Kart 1. Yılını Kutladı

Mezitli Kart 1. Yılını Kutladı
Çeşitli kampanyalar ve çekilişlerle halkın beğenisini toplayan Mezitli Kart, kuruluşunun 1. Yılını mütevazi bir şekilde kutladı.

Haber Merkezi - Mezitli Kart "İçinde Sadece Hizmet Var" sloganıyla yola çıkmış, kazandırmış olduğu ayrıcalıklar dışında bir yıl içerisinde; Anneler Günü,  Sosyal Hizmetlerdeki çocuklar ile huzurevlerindeki yaşlıları bir araya getirdiği kahvaltı,  Anne Baba Okulu, Kış Gelmeden Yardımlar Gelsin Kampanyası,  AKUT ile birlikte Yıldız Dağı gezisi, yeni yıla girerken belirlenen 10 aileye gıda yardımı, down sendromlu çocuklarla birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Anlaşmalı esnaf ve kullanıcısına hizmet sunan Mezitli Kart, kuruluşunun birinci yılını çalışanlarıyla ve davetlilerle kutladı. Kart görevlileri Kübra Doğan ve Elif Türkoğlu'nun organize ettiği kutlama, Belediye Ana Hizmet Binası arkasında bulunan Mezitli Kart Destek Ofisi'nde gerçekleşti. Kutlamaya, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Başkan Yardımcısı Ertan Güner, Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.

KISA ZAMANDA 200 İŞ YERİ 7500 ÜYEYE ULAŞTIK

Üzerinde Mezitli Kart resminin bulunduğu pastayı görevlilerle birlikte kesen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan çalışmalar hakkında görüşlerini bildirdi.

Başkan Tarhan, kısa zamanda 200 iş yeri ve 7500 üyeye ulaştıklarını belirterek; "Tam 1 yıl önce Mezitli Kart uygulamasını başlattık. Mezitli Kart ayrıcalığını tüm Mersinliler ve Mezitlililer taşıyor. Cüzdanlarında Mezitli Kartı olanlar pek çok avantajdan yararlanmaktalar. Kartımız ekonomik yönden fayda sağlarken aidiyet duygusu da yaratmaktadır. Mezitlili olmanın ayrıcalıklı olduğunu da bu kartımız göstermiş oluyor. Bu başarının en büyük mimarları kart görevlileri Elif ve Kübra Hanım'dır. Gerçekten de halkla olan ilişkilerini gayet iyi kurdukları için Mezitli Kart başarıya ulaştı.

Mezitli Kart'ı bir çok belediye örnek aldı. Bir çok üniversitede araştırma konusu oldu. Türkiye'de pek çok belediye de bu kart uygulamasına başladı. Mezitli Kart'ın bu çalışanları, bu başarının öncüleridir. Ben onlara teşekkür ediyorum. Mezitli halkı da bizlere güvendiği için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 1864 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862