• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İçel 14 °C

Mersin’de toplu taşıma şoförleri sertifika aldı

Mersin’de toplu taşıma şoförleri sertifika aldı
Mersin’de bağımlılık testi ve toplu taşıma eğitiminden geçen Mersin Şoförler ve otomobilciler Odası’na bağlı 152 toplu taşıma aracı şoförüne sertifika verildi.

Haber Merkezi - Daha güvenli ve daha çağdaş toplu taşımacılık projesi kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın kararı ile 152 toplu taşıma aracı şoförüne kurs verildi.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda düzenlenen kursta bağımlılık testi ve toplu taşıma eğitiminden geçerek sertifika almaya hak kazanan şoförlere sertifika verildi.

Mersin Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, sertifika töreninin ardından yaptığı açıklamada, “Geçmişte Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkililerine, kent halkının huzuru ve rahatı için minibüsçü esnafımızın taleplerini kabul ettiremedik. Bu yüzden Mersin’de minibüs taşımacılığında arzulanan iyileştirmeler yapılamadığı için maalesef tüm halkımızı infiale sevk eden acı birtakım olayların yaşanmasının önüne de geçilememiştir” dedi.

Bugün ise artık Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile uyum içinde oldukça güzel ve yararlı projeler geliştirdiklerini belirten Sarı, “Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi trafiğini rahatlatmak için önemli noktalarda alt geçitlere yönelmesini, bazı yollarda göbekleri kaldırarak trafik akışı sağlamasının yanı sıra Mersin’i yeni duraklara kavuşturmasını da memnuniyetle izliyoruz. Bir diğer projede ise minibüs şoförü arkadaşlarımın çalışma koşulları ile Mersin halkının huzurlu ve rahat seyahatlerini sağlayacak olan bir takım uygulamalar üzerinde çalışmalar yapılmaktadır. Mersin halkının rahatı ve huzuru ile minibüsçü esnafı ve şoförleri için alınacak her güzel kararın, girişimin destekleyicisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1781 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862