• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İçel 19 °C

Asus Zenwatch 2'nin çıkış tarihi belli oldu

Asus Zenwatch 2'nin çıkış tarihi belli oldu
Asus firmasının ilk giyilebilir ürünü olan akıllı saati ZenWatch, kısa bir aradan sonra kendini Asus'un mühendislerine bıraktı ortaya ZenWatch 2 çıktı.

Haber Merkezi - Asus firmasının ilk giyilebilir ürünü olan akıllı saati ZenWatch, kısa bir aradan sonra kendini Asus'un mühendislerine bıraktı ortaya ZenWatch 2 çıktı. Asus'un ikinci akıllı saati olacak olan ZenWatch 2 kardeşi, ZenWatch'dan daha ileri seviye özelliklere sahip olacak.

Eylül ayında düzenlenecek olan IFA etkinliğinde kullanıcıların huzuruna çıkacak olan akıllı saat ZenWatch 2, tam dolu batarya ile 7 güne kadar kesintisiz kullanım ömrü sunacak. Bu batarya süresi diğer akıllı saatlere göre çok iyi bir değer ve ayrıca ZenWatch 2 yeni manyetik sarj kablosu ile daha kısa bir sürede sarj olma özelliğine de kavuştu. Perakende satış fiyatı henüz belli olmayan akıllı saat Zenfone 2'nin söylenenlere göre yaklaşık 200$'dan satışa sunulması bekleniyor. Tasarım ve teknik özellik olarak da bayağı bir gelişmiş olan Asus ZenWatch 2, tam olarak netleşmeyen ancak Qualcomm Snapdragon işlemcisi ile çalışacağı Asus'un yayımlamış olduğu bilgiler arasında.

Akıllı telefonlar içerisinde son zamanlarda neredeyse her akıllı telefonda gördüğümüz IP 67 su geçirmezlik özelliği ZenWatch 2'de de yer alıyor. 1 metre derinliğe kadar ve yaklaşık 30 dakika boyunca su altında kalabilecek bir yapıya sahip olan akıllı saatte, 1,63 inç büyüklüğünde 320 x 320 piksel çözünürlük sunan çizilmelere karşı dayanıklı Gorilla Glass 3 AMOLED ekran yer almakta. Asus ZenWatch 2'yi aldıktan sonra size iki adet farklı boyutlarda kordon geliyor ve dilerseniz Asus ZenWatch 2 için özel olarak üretilen 18 farklı renk ve model kombinasyonuna sahip olan kordonları satın alarak akıllı saatinizi daha da kişiselleştirebilirsiniz.

Son aylarda kendiden çok emin ve bir o kadar sağlam adımlar ile yolunda ilerleyen Asus IFA etkinliğinde tanıtacağı yeni akıllı saati ZenWatch 2 ile beklediği başarıya ulaşacak gibi görünüyor.

Bu haber toplam 1443 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862