• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • İçel 14 °C

Avrasya Hospital uluslararası hasta kabulüne başladı

Avrasya Hospital uluslararası hasta kabulüne  başladı
Kalkınma Bakanlığı’nın “Sağlık Turizm Merkezi İşletmeler Mali Destek Programı” kapsamında, İstanbul Kalkınma Ajansı ile birlikte “Avrasya Hospital Uluslararası Hasta Servisi”nin açılışı gerçekleşti.

Haber Merkezi - Avrasya Hospital Uluslararası Hasta Servisi açılışı, Avrasya Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Tamer Sözen ve Gönül Dilek’in sunuculuğunda konferans salonundaki açılış törenine Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, Avrasya Hospital Genel Koordinatörü İbrahim Urlu ev sahipliğinde İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Önal, Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Alsaç, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Erdem Torlak, Zeytinburnu İlçe Sağlık Müdürü Halime Hanım Pençe, Ekonomi Bakanlığı Marmara Bölge Müdürü Nurettin Tanın, HATİAB Kurucu Başkanı İbrahim Güder, iş adamı - Zeytinburnu Kaymakamlığı Hizmetlerini Güzelleştirme Derneği Başkanı Nevzat Uluocak, Siyasetçi - İş adamı - Zafer Spor Kulübü Başkan Vekili,  ( ZEYÇED ) Zeytinburnu – Çevre Kültür ve Turizm Derneği İstişare Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Emekli öğretmen - Zeytinbunu’nun eğitimine uzun yıllar, müdürlük yaparak katkı sağlayan sevilen siması, ZEYÇED eski başkanlarından Sevim Akbay, ( ZEYÇED ) Zeytinburnu – Çevre Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali Gündüz, Başkan Yardımcısı ve Avrasya Hospital Basın -  Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Tunçel,  Yönetim Kurulu üyelerinden Gülser Bal ve Necibe Uzun, Avrasya Hospital'in sağlık çalışanları ile birçok davetli katıldı.

Açılış, Dr.Özgün Özmen - Proje Koordinatörün açılış konuşmasıyla başladı. Özmen konuşmasında, Uluslararası Hasta Servisi projesini tüm detaylarıyla anlattı.

Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, bu projenin ülkemize ve sağlık turizmine katkıda bulunacağını ve tüm paydaşların bu turizm gelirlerinden faydalanacağını söyledi.

Urlu, İstanbul kalkınma ajansına desteklerinden dolayı teşekkür ederek ülkemize ve İstanbul’a hayırlı olmasını diledi.

Zeytinburnu Kaymakamı  Ali Taşkın Balaban’da uluslararası hasta servisinin  Zeytinburnu ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek Urlu ailesine ve destek verenlere teşekkür etti.

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in yerine vekâleten katılan İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Önal, Kalkınma Ajansları’ndan Sorumlu Vali Yardımcısı olarak İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve sağlık turizm alanında ülkemize gelir sağlayacak bu projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in selamlarını ileten Önal, ülkemizin ilerleyen bir sektörü haline gelen sağlık turizminin İstanbul, Ankara ve Antalya’da ilerleme kaydettiğini belirtti.  Sağlık turizminin İstanbul’a  ve ülkemize  hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra sahne ye çıkan (THM)  Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Duygu Koçak, söylediği  birbirinden güzel türküleri ile katılımcılara coşturdu.

(ZEYÇED) Zeytinburnu -Çevre Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali Gündüz de, sağlık turizmi için, uluslar arası hasta kabulünü başlatan Avrasya Hospital ailesini kutladı ve başarı dileklerini sundu.

Sanatçı Duygu Koçak’a, çiçek sunan ZEYÇED Başkanı Ali Gündüz, sanatçıya çiçeğini verirken, birlikte “Kadına Şiddete Son” diyerek anlamlı bir de mesaj gönderdiler.
Verilen kokteylin ardından tören sona erdi.

1-avr-2.jpg

3-vrasy-67.jpg

4-avr-5.jpg

2-ametcel-avras.jpg

Bu haber toplam 1918 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862