• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İçel 19 °C

Başkan Tarhan: Birliğimize engel olamayacaklar

Başkan Tarhan: Birliğimize engel olamayacaklar
Hobi Bahçesi'nin sahipleri, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a teşekkür etmek amacıyla 'Çiğköfte' partisi düzenleyerek, bir araya geldi.

Haber Merkezi - Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği yeni projelerle halkın sevgisini kazanan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, geçtiğimiz aylarda hizmete açılan 'Hobi Bahçesi'ni ziyaret etti.

Yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Tarhan'a bahçe sahipleri sevgi gösterisinde bulundu. Hobi Bahçesi'nde yetiştirdikleri mahsullerle 'çiğköfte' yapan bahçe sahipleri, kaynaşmış oldu. Mezitli'de yaşadıklarından dolayı mutluluklarını dile getiren bahçe sahipleri, kendilerine böyle güzel bir mekan sundukları için Başkan Tarhan'a teşekkür etti.

Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Tarhan, "Hobi bahçelerini, ilçenin birçok yerine yapacağız. Mezitli halkı her şeyin en iyisine layıktır. Bu doğrultuda emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, belediyelerin görünen ve görünmeyen iki yüzü olduğunu belirten Başkan Tarhan, görünen yüzüyle güzel adımlar atacağını, görünmeyen yüzüyle ise sonuna kadar mücadele edeceğini kaydetti.

Çıkarcı çevrelerin önünde dimdik durup, bireysel kazanç elde etmek isteyenlere, karşı çıkacağını dile getiren Başkan Tarhan, "Belediyemiz halkımızındır. Siyasi görüşü ne olursa olsun, kim olursa olsun kapımız herkese açıktır. Fakat belediyeleri çıkar kapısı olarak görenler ve kolay yoldan kazanç elde etmek isteyenler var. Bunların önüne gececeğiz ve taviz vermeyeceğiz" dedi.

TEK BAŞIMADA KALSAM YÜRÜYECEĞİM

Başkan Tarhan şöyle devam etti; "Ben onları asalak olarak görüyorum. Çıkarcı asalaklar, 'belediye başkanları bizleri zengin etsin' düşüncesindeler. Bunu meslek haline getirmişler. Ben yanlış yolda herkesle yürüyeceğime, doğru bildiğim yolda tek başıma da kalsam yürüyeceğim. Halkımızı hiçe sayarak, sadece kendi çıkarlarını düşünen bu parazitlere karşı mücadelemi sonuna kadar vereceğim" şeklinde konuştu.

ÜSTÜMÜZE ÇOK GELDİLER, AMA YILMAYACAĞIZ

Daha güzel bir Mezitli için çalışmalarını sonuna kadar devam ettireceğini vurgulayan Başkan Tarhan, "Görevim boyunca halkımızın çıkarları doğrultusunda hareket edeceğim. İlçemizde birçok 'ticari rant' haline gelmiş yapıyı yıktık. Üstümüze çok geldiler. Ama yılmadık, yılmayacağız. Mezitli'nin güzelleşmesi için önümüzü kesmeye çalıştılar. Biz bunları engel olarak görmeyeceğiz" dedi.

DERTLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM

Başkan Tarhan, "Kentin sorunlarını ve geleceğini hiçe sayan çıkarcı parazitler, düzeylerini yalan, iftira ve dolanlarla düşürüyorlar. Onların maskeleri kısa sürede düşecek. Gerçek yüzlerini herkes görecektir. Dertlerini çok iyi biliyorum. Hizmet etmek için son gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızı yeni projeler ve birçok etkinlerle buluşturuyoruz. Bundan dolayı rahatsız olanlar var. Bizleri bir tehdit olarak görüyor ve yanlış taktik uyguluyorlar. Ama tutmuyor" ifadelerini kullandı.

BİZ GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ

İlçede yaşayan vatandaşların güvenini ve çocukların sevgisini kazandığını belirten Başkan Tarhan, "Ben halkımın mutluluğu için yüreğimi koymuşum. Mezitli'de yaşayan çocuklarla, esnafla ve halkla bir araya geldiğimde beni bağırlarına basıyorlar. Bu güven ve sevgi bana yeter. Hiçbir tehdit beni korkutmayacak ve yolumdan çevirmeyecek. Halk her zaman doğrunun yanında olur" dedi.

ut4a9424.jpg

ut4a9436.jpg

ut4a9438.jpg

ut4a9457.jpg

ut4a9490.jpg

ut4a9478.jpg

Bu haber toplam 1338 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862