• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İçel 24 °C

Başkan Tuna’ya "Spora Katkı" plaketi

Başkan Tuna’ya "Spora Katkı" plaketi
Mersin’in en köklü ve başarılı Amatör Spor Kulüplerinden biri olan Kuvayi Milliye Spor Kulübü, Toroslar Beledye Başkanı Hamit Tuna’ya; spora ve sporcuya sunduğu katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Haber Merkezi - Geçtiğimiz dönemde idman yapacak yer bulamayan Kuvayi Milliye Spor Kulübü’ne, Halkkent Mahallesi’nde futbol sahası tahsis ederek destek veren Belediye Başkanı Hamit Tuna, kulübün yeni dönem yaz spor okullarının açılışını yaptı.

Kulüp yöneticileri ve sporcuların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tuna, “Mersin’de başarılarıyla gurur duyduğumuz ve Türk futboluna milli sporcular yetiştiren kulübümüzün ilçemizde bulunması bizim için gerçekten çok önemlidir” dedi.

Yaz Spor Okulları ile çocukların enerjilerini en iyi şekilde değerlendirmelerini ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını amaçladıklarını belirten Tuna, "Çocuklarımız, bizim geleceğimiz ve umudumuzdur. Onların beyni bilgi ile dolu sporcu kimlikleriyle öne çıkan, terbiyeli ahlaklı bir nesil olarak yetişmesi için çaba gösteriyoruz. Belediye olarak futboldan, basketbola, güreşe, yüzmeye kadar birçok branşta kurslar açtık. Bu kurslarımızda binlerce çocuğumuzu hocalarımızın nezaretinde eğitiyor ve takip ediyoruz. Toroslar Belediyesi olarak spora çok ciddi anlamda yatırımlar yaptık. Mersin’de en çok spor tesisine sahip bir belediyeyiz" diye konuştu.

Kuvayi Milliye Spor Kulübü’nün, milli sporcular ve profesyonel liglerde forma giymiş oyuncular yetiştiren bir kulüp olduğunu ifade eden Tuna, şöyle devam etti; "Başarılarından dolayı kulüp yöneticilerimizi ve sporcularımızı kutluyorum. Yaşadığımız zaman diliminde çocuklarımızla ilgili olmamız çok önemlidir. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak da bu sportif ve sosyal faaliyetlere yönlendirmekle sağlanabilir. Bu kulüplerimize çocuklarını gönderen ailelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Belediyecilikte uyguladığımız bir formül var. İlgi, bilgi ve takip. Bunu çocuklarımızda da uygulamamız lazım. Çocuklarınızla ilgili olacaksınız, yetiştirmede bilgili olacaksınız ve onları takip edeceksiniz. Takip noktasında belediye olarak ailelerimize her zaman imkanlarımız ölçüsünde desteklerimizi sunacağız. İnşallah sizlerle birlikte bu çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayacağız."

Konuşmaların ardından Kuvayi Milliye Spor Kulübü İkinci Başkanı İsmail Yonuk, spora ve sporcuya sunduğu katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür plaketi takdim ederken, Başkan Tuna’da 2014-2015 futbol sezonunda Mersin’de birincilik elde eden Kuvayi Milliye Spor Kulübü’nün kaptanına kupalarını vererek başarılarının devamını diledi.

ba-kan-tuna-sporculara-kupalar-n--verdi.jpg

ba-kan-tuna-sporculara-kupalar-n--verdi2.jpg

ba-kan-tuna-sporcularla-futbol-oynad-.jpg

ba-kan-tuna-sporcularla.jpg

ba-kan-tunaya-spora-katk--plaketi.jpg

Bu haber toplam 2090 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862