• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • İçel 19 °C

Buzdolabı kullanırken nasıl tasarruf yapılır? Buzdolabı nereden satın alınır?

Buzdolabı kullanırken nasıl tasarruf yapılır? Buzdolabı nereden satın alınır?
Evlerde sürekli olarak çalışan elektronik cihazlar arasında yer alan buzdolapları sürekli çalıştıkları için elektrik enerjisini yoğun bir şekilde tüketirler. Evdeki enerji tüketiminin büyük bir kısmı bu sebeple buzdolapları tarafından harcanır.

Yeni nesil Hotpoint buzdolapları ise enerji tüketimine sahip olan dolap modelleri olduğu için bu tür dolapları tercih edebilirsiniz.

Bu tür kaliteli ve büyük markaları tercih etmek dışında dolabınızı seçerken de bazı ufak noktalara dikkat etmeniz gerekiyor. İlk olarak ihtiyaçlarınızdan daha büyük genişliğe sahip olan buzdolaplarından uzak durmanız gerektiğini asla unutmamalısınız. Aşırı büyük buzdolapları aldığınız zaman daha fazla enerji tüketimine yol açarsınız. Aynı şekilde aşırı küçük dolaplar da dolduğu zaman soğutma için enerji tüketimini yükseltmeye başlarlar.

Buzdolabı Nereden Satın Alınır?

Seçimlerinizde ürünün enerji verimliliğinin üst düzey olmasına dikkat etmelisiniz. A harfi buzdolaplarındaki enerji verimliliğini en iyi şekilde temsil etmekte olanıdır. A harfinin yanına gelen + işaretleri de cihazın verimliliğinin daha yüksek olduğunu ifade eder.

Güneş ışığı alan yerlerden ve fırın gibi eşyalarınızdan daha uzak bir yere dolaplarınızı koymanız enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Ayrıca buzdolaplarınızın içerisine kase şeklinde buz koymanız enerji tüketiminizi birkaç günlüğüne %5 oranlarında düşürmeye başlar. Ayrıca Hotpoint buzdolapları bu konuda her zaman avantajlı duruma geçebileceğiniz buzdolaplarıdır.

Hotpoint markalı yeni model buzdolapları satın almak istiyorsanız http://www.bizdeuygun.com/Hotpoint-Ariston-E4D-AA-B-C-TK-Buzdolabi_263103.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 1997 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862