• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İçel 21 °C

Çalışkan: "Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanın"

Çalışkan: "Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanın"
Türkiye’nin en güzel sahillerinden birisine sahip olan Mersin’in Kızkalesi beldesindeki turizmciler, yaklaşan Ramazan Bayramı’nda yüzde 100 doluluk oranını yakalayarak Ramazan ayındaki durgunluğu telafi etmeyi bekliyor.

Haber Merkezi - Haziran ve temmuz aylarının Ramazan Ayı’na denk gelmesiyle, sektörün istenilen hedefe ulaşamadığını ancak Ramazan Bayramı’nda yüzde 100 doluluk oranını yakalayacaklarını tahmin ettiklerini kaydeden Kız Kalesi Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, "Bu yıl diğer Ramazanlardan daha durgun geçti. Ama umuyorum ki bayram tatili turizmi yoğun geçecektir. Ramazan Bayramı’nda çifte bayram yapmayı bekliyoruz" dedi.

Bayram ve bayram sonrası için erken rezervasyonun avantajlı olduğunu söyleyen Çalışkan, "Tatil planı yapanlar için erken rezervasyon, hem maddi hem de yer bulma açısından avantajlı olacak. Erken rezervasyon fiyatlarından yararlanmak isteyenler bir an önce tatil planını ayarlamalı" diye konuştu.

Türkiye’nin en güzel kumsallarını, en kıymetli tarih hazineleri barındıran Kızkalesi sahillerinin, giderek daha profesyonelleşen ve kendilerini sürekli yenileyen işletmelerinin turizmde hizmet kalitesini yükselttiğini söyleyen Çalışkan, "Deneyimlerini geliştirerek Batı Akdeniz ve Ege Bölgesi tesisleriyle yarışacak düzeye gelen turizm işletmeleri Kızkalesi’ni, turizm sektöründe Türkiye’nin parlayan yıldızı yapma hedefine doğru emin adımlarla yürüyor" dedi.

Bu haber toplam 1365 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862