• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • İçel 19 °C

CHP ÜYE LİSTELERİNDE ŞOK !

CHP ÜYE LİSTELERİNDE ŞOK !
CHP Anamur İlçe binasında asılan listelerde bir çok partilinin isimleri çıkmadı

CHP Genel Merkezi tarafından İl ve İlçe kongre tavimleri ile delege seçim takviminin açıklanmasının ardından hareketli günler yaşanıyor.

CHP Anamur İlçe binasında üye listeleri askıya çıkarıldı. Askı listelerini kontrol eden bir çok partili şok içinde kaldılar. Bir çok partili askı listesinde ismini göremedi.

Yıllardır partide üyeliği bulunan partililer,  kendi adlarını listede göremeyince CHP genel merkezini telefonla aradılar. Genel merkezin verdiği yanıt karşısında ise ikinci bir şok yaşadılar. telefondaki yetkili " partiden istifa dilekçeniz mevcut bu nedenle parti üyeliğinize son verildi " diye partililere yanıt verdi.

Alınan bilgilere göre bir partilinin 21.06.2019  tarihinde, diğerinin 17.07.2018  tarihinde, başka bir partilinin ise 04.03.2019 tarihinde istifa dilekçesinin bulunduğu genel merkez tarafından söylenmiştir. Bunu duyan ilgililer ise bugün itibariyle CHP Anamur İlçe Başkanlığına verdikleri dilekçe ile " Parti üyesi bulunduklarını, partiden istifa etmek gibi bir dilekçelerinin bulunmadığını, yeniden konunun tetkik edilmesini " talep etmişler, ayrıca  " böyle bir istifa dilekçemizin bulunmadığı, kesinlikle yalan ve sahte imza ile bu olayın gerçekleştirildiği bu konuda araştırmamıza devam edeceğimizi, bu işin peşini bırakmayacağımızı ve savcılığa suç duyusurunda bulunarak suçluların cezalandırılmasını " isteyeceklerini belirttiler.

Diğer yandan aylar önce üyeliğik talebinin internet üzerinden yapan ve üyelik ile ilgili aidatları her ay ödenen kişiler de yine listelerde kendi adlarını görememişler ve onlar da CHP Genel merkezini aradıklarında yine şok ile karşı karşıya kalmışlardır. Onların aldığı yanıt ise çok daha değişik. CHP Genel merkezindeki yetkiliye TC kimlik numaralarını verip sorgulama talep ettiklerinde " üyeliğiniz kabul edilmemiştir" yanıtını almışlar, neden diye sorulduğunda ise " kendi ilçe başkanlığınız onay vermemiştir" yanıtı ile karşılaşmışlardır. Bunu duyan partililer ise "CHP İlçe örgütü ile yan yana olan kişiler üyeliğe kabul ediliyor, bizler muhalif olduğumuz için mi üyeliğe kabul edilmedik" diye tepkilerini dile getirdiler.

Şu ana kadar edindiğimiz bilgilere göre CHP Anamur'da yine sular durulmuyor. Partililer kendilerine ilçe örgütü tarafından bir açıklama yapılmasını bekliyorlar.

img_6045-002.jpgimg_6046-003.jpgimg_6047-003.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 1655 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862