• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İçel 22 °C

Erdemli'de camileri Belediye temizliyor

Erdemli'de camileri Belediye temizliyor
Erdemli Belediyesi, kurduğu cami temizleme ekibiyle ilçe genelinde bulunan tüm camilerde temizlik hizmeti başlattı.

Haber MerkeziErdemli’de daha önceki yıllarda bu uygulamayı gerçekleştirdiklerini ve vatandaşlardan takdir gördüklerini kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni büyükşehir yasası ile sınırların ve nüfusun haliyle de cami sayısının aşırı derece büyümesi neticesinde, yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve Ramazan ayı ile birlikte yeniden cami temizliği hizmetine başladıklarını söyledi.

Cami temizliğinin Erdemli Belediyesi’nce geleneksel hale getirildiğini vurgulayan Başkan Tollu, Ramazan ayının girmesiyle cami temizliğine hız verdiklerini kaydetti.

Yapılan hizmetlerin takdir toplamasının önemli olduğunu ifade eden Tollu, “Cami temizliği belediyenin görevleri arasında bulunmasa da biz bu hizmeti yapmaktan büyük haz duyuyoruz. Sadece cami değil, ilçede açılan Kur'an Kursları ve okullara da aynı hizmeti yapıyoruz. Bu hizmetler Allah rızası için yapılıyor ve amacına ulaşıyor. Bunu bilmek bize huzur veriyor. Bundan sonrası için de bu hizmetlerimiz dur durak bilmeden devam edecektir” dedi.

Okullara, camilere ve Kuran Kurslarına ayrıca bahçe düzenlemesi ve parke hizmeti de sunduklarının altını çizen Tollu, “Buralar tüm Erdemli’nin ortaklaşa kullandığı alanlar, dolayısıyla buralara yapılan hizmetlerin öneminin bilincindeyiz. Çünkü bu alanlardan yararlananlar bizim insanımız. Hepimiz camiye gidiyoruz. Hepimizin çocuğu kursa ve okula gidiyor. Dolayısı ile bu hizmeti kendimize vermiş oluyoruz. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımız devam edecek” diye konuştu.

_sc_4409.jpg

_sc_4445.jpg

_sc_5032.jpg

_sc_5039.jpg

dsc_5011.jpg

dsc_5120.jpg

Bu haber toplam 1422 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862