• BIST 9937.32
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 27 °C

Facebook’ta görüntüleme sayısı hatası ortaya çıktı

Facebook’ta görüntüleme sayısı hatası ortaya çıktı
Bazı kullanıcılar Twitter üzerinden ilginç bir hatayı ortaya çıkardı. Facebook’a tarayıcıdan giriş yapan kullanıcılar, gönderilerin kaç kişi tarafından görüntülendiği ve kaç kişi tarafından paylaşıldığını görebildi. Facebook, hatayı kabul etti.

Haber Merkezi - Dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook’ta ilginç bir hata dikkat çekti. Twitter üzerinden çok sayıda kişi tarafından paylaşılan bu hatada kullanıcılar, her gönderinin kaç kişi tarafından görüntülendiği görebildi. Normalde bu özellik sadece sayfalarda, sayfa sahipleri tarafından görüntülenebiliyor. Kişisel Facebook hesaplarında meydana gelen bu durum bir hata olarak rapor edildi.

Çok sayıda yabancı Facebook kullanıcısı, ekran görüntüleriyle birlikte durumu Twitter üzerinden paylaştı. Facebook’un dikkatini çeken durum kabul edildi ve kullanıcılar sistemin bir hatasını ortaya çıkarmış oldu. Söz konusu durum üzerinde çalıştıklarını belirten Facebook, sorunu kabul ederek özür diledi.

Sorun, sadece mobil cihazlarda tarayıcı üzerinden Facebook’ta gezinirken ortaya çıkıyor. Yani resmi uygulamada böyle bir durum söz konusu değil. Facebook, sorundan çok az kullanıcının etkilendiğini söylese de, konu hakkında çok sayıda Twitter paylaşımı mevcut.

Söz konusu durumla ilgili herhangi bir güvenlik açığından bahsedilmedi. Ancak bu durum bir hatadan fazlası olabilir. Facebook yeni bir özelliği test ediyor olabilir. Çünkü genel bir hata olsaydı, tüm kullanıcılarda olması gerekirdi fakat sadece belirli bir kitle etkilenmiş durumda.

Kaynak: Can DEVECİOĞLU - Donanım Günlüğü

Bu haber toplam 1241 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862