• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İçel 17 °C

Huawei Mate 7'nin Özellikleri Nelerdir? İşte Huawei Mate 7 hakkında merak ettiğiniz her şey...

Huawei Mate 7'nin Özellikleri Nelerdir? İşte Huawei Mate 7 hakkında merak ettiğiniz her şey...
Cep telefonu modelleri her geçen gün değişmektedir. Her yaştan kişi kendi ihtiyaçlarına uygun cep telefonu modellerini tercih etmektedir.

Son dönemlerde akıllı telefonlar en gözde telefonlar arasında yer almaktadır. Akıllı telefon markaları arasında da Huawei marka telefonlar kişilerin beğenisini toplamayı başarmaktadır.

Son dönemlerde piyasaya sürmüş olduğu Huawei Mate 7 modeli de en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Estetik bir tasarıma sahip olan Huawei Mate 7  özellikleri ile de göz doldurmaktadır. Birçok kişi tarafından talep gören bu model, eşsiz bir tasarıma ve özelliklere sahiptir.

Huawei Mate 7 Özellikleri

İnce tasarımı, geniş ekranı ile dikkat çeken Huawei Mate 7 özellikleri kadar tasarımı ile de adından söz ettirmeyi başarmaktadır.  İnce bir yapısı olan bu model aynı zamanda oldukça hafiftir. Böylece her an yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir tasarıma sahiptir.

Siyah beyaz renk seçenekleri bulunan Huawei Mate 7 cep telefonu kamera kalitesi, gerçekçi görüntüleri ile de beğeni toplamaya devam etmektedir. Android işletim sistemine sahip olan cihaz, 16 GB hafızaya sahiptir.

Huawei Mate 7 Fiyatları

İnternet sitesi http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/huawei-ascend/mate-7-16gb-p204087314/ üzerinde cihaz seçenekleri bulunmaktadır. Siteden ürün özelliklerini incelemek ve Huawei Mate 7 fiyatları hakkında bilgi sahibi olmakta mümkündür. Aynı zamanda bu ürüne benzer ürünleri inceleme fırsatı da internet sitesi üzerinden ziyaretçilerine sunulan hizmetler arasında yer almaktadır.

Bu haber toplam 2046 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862