• BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • İçel 16 °C

Son teknoloji Sony Xperia Z5 Compact hakkında bilinmeyen detaylar

Son teknoloji Sony Xperia Z5 Compact hakkında bilinmeyen detaylar
Akıllı telefonların günlük hayattaki işleri kolaylaştırdığını söylemek mümkündür. Hayatın vazgeçilmez bir parçası olan akıllı telefonlar pratik bir şekilde işleri yapma olanağı sağlar. Haberlerin anlık alınmasına ve bilgi alınmasına olanak sağlar.

Akıllı telefonlar bilgi aktarımının hızlı bir şekilde sağlanmasına vesile olur. Ancak akıllı telefonların bir sorunu var ki o da kısa sürede şarjlarının bitmesidir. Sony Xperia Z5 Compact, iki güne kadar şarjın süreceğini ileri sürüyor.

Cihaz hızlı şarj edilmesi durumunda saatlerce sizi yardım sağlayacaktır.  23 mega piksel kameraya sahip olan Sony Xperia Z5 Compact cihazının hızlı otomatik netleme özelliğine sahip olması fotoğraf çekilmeyi sevenlerin işine yarayacak. Bu şekilde net pozları yakalamak artık çok daha kolay olacak.

Sony Xperia Z5 Compact Detayları

4,6 inç HD 720p ekrana sahip olan cihazın tasarımı incedir. Tasarıma bir hayli zarif görüntü sunan Sony Xperia Z5 Compact telefonun grafit siyah ve beyaz renk seçenekleri mevcuttur. Suya ve toza dayanıklı olan cihaz son derece kullanışlıdır.

Özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran son derece kullanışlı olan cihazı http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z5-Compact-Cep-Telefonu sayfasından sitenin güvencesiyle temin edebilmeniz mümkün. Anlaşılması son derece kolay olan sitede güvenli bir şekilde online alışveriş yapabilirsiniz. Fiyatları son derece uygun olan ürünleri kısa sürede temin edebilir olası bir sorunda müşteri destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz. Siteye üye olarak sunulan avantajlardan kısa sürede haberdar olma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Bu haber toplam 2617 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862