• BIST 9687.5
  • Altın 2503.864
  • Dolar 32.587
  • Euro 34.848
  • İçel 23 °C

Facebook’ta sizi kimlerin sildiğini nasıl görürsünüz?

Facebook’ta sizi kimlerin sildiğini nasıl görürsünüz?
Günümüzde sosyal medya ve sosyal medya uygulamalarının yeri yadsınamaz. Bu gibi çevrelerde oluşturduğumuz arkadaşlıklar hayatımızı bir ömür değiştirebilir.

Haber Merkezi - Whatsapp’ın yuva yıkan mavi tik olayından sonra, bir yeni ev ve ocak batıracak özelliğe kullanıcılar daha kavuştuk. Twitter’a yönelik bulunan ‘Who Unfollowed Me (kim beni takibi bıraktı?)’ uygulamasının başka bir benzeri de, Facebook kullanıcıları neden bizde böyle bir uygulama yok diye üzülmesin çünkü artık yuva yıkan uygulama Facebook için de bulunmakta.

‘Who Deleted Me on Facebook (Facebook’da beni kim sildi?) uygulaması,  adından da anlaşılacağı üzere size, profilinizi arkadaş listelerinden çıkaranları detaylı şekilde sunmaya yaramakta.

Hem Android hem de iOS işletim sistemleri için kullanıma sunulan uygulama, size indirildiği andan itibaren olan gelişmeleri ve haberleri sunmakta. Yani uygulama öncesi sizi arkadaşlıktan çıkaranları göremiyorsunuz. Uygulama bu özelliklerin dışında engellediğiniz ya da yeni eklediğiniz arkadaşlar gibi profilinize özel güncel bilgiler de sunmakta.

Aslında uygulama bizzat Facebook üzerinde, yani Facebook uygulaması dahilinde bir özellik olarak sunulacaktı. Ancak geçtiğimiz Nisan ayında Facebook’un özellikle gizlilik politikası konusunda yaptığı değişiklik, bunun önüne geçti. Bu sebeple özellik, facebook’tan ayrı bir uygulama olarak sunulmuş durumda.

Sosyal medya uygulamaları geliştikçe insanlar kendileri ve sosyal çevresi konusunda daha merak etme eğiliminde oluyor. Bakalım bu yuva yıkan uygulamaların daha ne kadarı hayatımıza dahil olacak.

Bu haber toplam 1310 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862