• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İçel 22 °C

Gülnar'a Ramazan bereketiyle geldi

Gülnar'a Ramazan bereketiyle geldi
Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde verdiği iftar yemekleri kapsamında Gülnar ilçesinde 3 bin 500 kişilik iftar sofrası kurdu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da orucunu Gülnarlılarla birlikte açtı.

Haber Merkezi - Her gün Mersin merkezde 6 farklı noktada ve ilçelerde düzenlediği iftar yemeğiyle binlerce vatandaşı buluşturan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülnar iftar sofralarında tek tek vatandaşlarla selamlaşıp sohbet etti.

İftar programına, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Ali Öz, Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve siyasi partilerin temsilcileri de katıldı.

Türk Halk Müziği, fasıl programı ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle samimi bir ortamda bir araya gelen  Gülnarlılar'ın yürekleri Ramazan’ın manevi huzuruyla doldu.

Gülnar iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan’ın insanları bir araya getirip, kaynaştıran çok önemli bir ay olduğunu ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu ayın insanlar arasında sevginin artışına, barışın gelişmesine, hoşgörü ortamının insanları bütünleştirmesine de katkı sağladığını söyledi.

Dolu dolu yaşanan Ramazan ayında, ibadetin hazzına, duaların doruğuna varıldığını sözlerine ekleyen Kocamaz, “Cenab-ı Allah bizleri, sizleri, yüce Türk milletini ve İslam alemini birlikten, bütünlükten, dirlikten ayırmasın” diyerek, Gülnarlıların Ramazan ayını tebrik etti.

Daha sonra Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel tarafından, Başkan Kocamaz’a günün anısına plaket takdim edildi. Ayrıca Gülnar Belediye Spor futbolcuları, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a spora olan katkılarından dolayı takımlarının rengini taşıyan yeşil beyaz forma hediye etti.

İftar programı öncesi Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Gülnar Belediyesi koordinasyon toplantısında, belediye yetkilileriyle bir araya gelen Başkan Kocamaz, halen devam eden ve planlanan faaliyetler konusunda bilgi aldı. Başkan Kocamaz, toplantının ardından Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ile proje sahalarında incelemelerde bulundu.

gulnarda-ramazan-bereket--(9).jpg

gulnarda-ramazan-bereket--(1).jpg

Bu haber toplam 1683 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862