• BIST 9548.09
  • Altın 2498.086
  • Dolar 32.4993
  • Euro 34.5477
  • İçel 22 °C

Honda motosikletlerde 0 faiz kampanyası başladı

Honda motosikletlerde 0 faiz kampanyası başladı
Honda, 30 Ağustos'a kadar tüm modellerinde geçerli özel ödeme kampanyası başlattı.

Haber Merkezi - Honda Türkiye , motosikletseverlere kolaylıklar sunmaya devam ediyor. 30 Ağustos ’a kadar sürecek kampanya kapsamında Honda motosikletlerini Bonus Card ile alan Honda severler, 5 bin TL için 9 taksitte yüzde 0 faiz fırsatından yararlanıyorlar. Ayrıca buna ilave olarak Forza, CBR500R ve CB500F modellerinde de özel indirimler uygulanıyor.
    
Türk motosikletseverler tarafından en çok tercih edilen Honda Spacy modeli, sahibinin özgürce gezmesi ve trafiğe takılmadan yol alması için geliştirildi. İşyeri sahiplerinin siparişlerini hızlı ve kolaylıkla ulaştırıp, yüksek müşteri memnuniyeti sağlamalarına destek olan Spacy, sunduğu özelliklerle hem kişisel hem de ticari kullanımlar için her ihtiyaca cevap verebilen bir scooter. Güçlü ve güvenilir motoru, kolay kullanımı ve çok yönlü kullanıma olanak tanıyan Spacy, zarif olmanın yanı sıra son derece de ekonomik.
      
Bireysel kullanıcılar için geliştirilen ve Euroasia Motobike EXPO 2015 Fuarı ile birlikte Türkiye’de satışa sunulan yeni Spacy Alpha ise ön tasarımda yeni far ve sinyal tasarımıyla dikkat çekiyor. Yüzü değişen modelin stop grubu da yenilenirken kullanışlılığıartırmak üzere sele arkası portbagajın da şekli değiştirildi. Spacy Alpha ile birlikte gösterge panelinde de yenilik yapılırken ayrıca yolcu için kaydırmaz özellikte lastik ayak desteği eklendi.

Bildik Spacy kalitesinin sürdürüldüğü Spacy Alpha’da çalınmaya karşı önlem olarak yeni anahtar sistemine yer verildi. Tüm bunlara ilave olarak tamamen yenilenen 110 cc’lik motor start-stop sistemiyle donatılarak menzil litre başına 8 km artırıldı.

Bu haber toplam 1410 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862