• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İçel 20 °C

HTC Aero yeni bir kamera ile geliyor

HTC Aero yeni bir kamera ile geliyor
Htc bilindiği gibi son dönemlerde zor mali günler yaşıyor. Özellikle M9 satışlarında hayal kırıklığı yaşayan HTC, Eylül ayında Galaxy Note 5 ve iPhone 6S ile rekabet edebilecek yeni bir telefon için harekete geçti.

Haber Merkezi - HTC’den sızıntı yapılan raporlarına göre yeni amiral gemisi modelinde RAW dosyalarını destekleyen ve f/1.9 diyafram açıklığına sahip iddialı bir kamera.

M9 satışlarında hayal kırıklığı yaşayan ve zor bir döneme giren HTC, Eylül ayında Galaxy Note 5 ve iPhone 6S ile rekabet edebilecek yeni bir telefon için harekete geçti. Bu amaçla şirketin ekim ayında üstün özelliklere sahip HTC Aero akıllı telefonu duyurması bekleniyor.

HTC’nin raporlarına göre yeni amiral gemisi modelde RAW dosyalarını destekleyen ve f/1.9 diyafram açıklığına sahip iddialı bir kamera yer alacak. F/1.9 diyafram açıklığını hatırlayacak olursak Samsung Galaxy S6 modelinde kullanıldığını gördük.  Bu diyafram aralığı yüksek diyafram açıklığı özellikle telefonun düşük ışıkta yüksek kaliteli fotoğraflar çekebileceği anlamına geliyor.

Yeni bir tasarım anlayışı yapılması ve satışa sunulması beklenen akıllı telefonda Quad HD ekran olacak. HTC, M9’da 1080x1920p Full HD, M9+’da ise Quad HD ekran kullanmıştı. Buna ek olarak HTC Aero’ da 2.5D Gorilla Glass 4 ekran paneli olacak.

Sızan bilgiler doğruysa  Samsung ve  Apple’ın yeni modelleriyle rekabet edecek bir HTC telefonun yolda olduğunu söyleyebiliriz.

Bakalım HTC bu yeni modelle birlikte akıllı telefon piyasasında düşen satış rakamlarını yeniden arttırabilecek mi ? Anlaşılan o ki yeni telefonun tanıtılmasına ve satışına az vakit kaldı.

Bu haber toplam 1523 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862