• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 27 °C

Kia, 3 ödül birden aldı

Kia, 3 ödül birden aldı
"Imageneering by KIA" Kristal Elma 2015'te iki ödül kazanırken her yıl düzenlenen ve tüm ülkelerin en iyi pazarlama projelerinin yarıştığı KIA Global Marketing Excellence yarışmasında da ödüle layık görüldü.

Haber Merkezi - TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 22-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Autoshow 2015’e stant uygulamalarıyla damga vuran KIA Türkiye , fuar sırasında 11.200’den fazla ziyaretçinin deneyimlediği interaktif projesi “Imageneering by KIA” ile üç ödüle layık görüldü.
Sanal gerçeklik deneyimi yaşatıldı

İstanbul Autoshow 2015 ziyaretçilerinin yeni KIA Sorento’yu mümkün olduğunca yakından deneyimlemesini sağlamak için yaratılan “Imageneering by KIA” projesinin “Sorento Test Driver” bölümünde ziyaretçilerin, aracı çalışır hale getirmeden kullanabilmeleri sağlanırken aracın direksiyon, vites ve pedal bölümlerine yerleştirilmiş sensörlerle gerçekçilik artırılarak Oculus gözlükler ile sanal gerçeklik deneyimi yaşatılmıştı.

KIA Sorento’nun İstanbul Autoshow 2015’teki 500’den fazla aracın içerisinde farklılaşmasını sağlayan bu projenin yanı sıra ziyaretçiler, KIA Virtusphere bölümündeki küre içinde de sanal gerçeklik gözlüğü kullanarak geleceğin KIA dünyasını yürüyerek deneyimlemişlerdi.

Kristal Elma Ödülleri’ne de “Imageneering by KIA” projesiyle damga vuran KIA Türkiye, İnteraktif Etkinlik Outdoor Pazarlaması dalında gümüş, Etkinlik Pazarlaması alanında ise bronz ödüle layık görüldü.

KIA Türkiye’nin İstanbul Autoshow 2015’teki başarılı stant uygulaması, KIA Motors’un faaliyet gösterdiği her ülkeden pazarlama projelerinin yarıştığı KIA Global Marketing Excellence yarışmasında da ikinci olarak Türk otomotiv sektörüne önemli bir başarı kazandırdı. “Imageneering by KIA” uygulaması ikincilik ödülünün yanı sıra KIA Global tarafından 30.000 dolarlık para ödülüne de layık görüldü.

Bu haber toplam 1373 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862