• BIST 9046.43
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İçel 23 °C

Mersin İdman Yurdu’nda görev dağılımı yapıldı

Mersin İdman Yurdu’nda görev dağılımı yapıldı
Mersin İdmanyurdu’nda geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulun ardından seçilen yönetimde görev dağılımı yapıldı.

Haber Merkezi - Görev bölümünün yapıldığı yönetimin kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, amaçlarının Mersin'e ve Mersin İdmanyurdu'na en iyi şekilde hizmet edebilmek olduğunu söyledi.

Mersin İdmanyurdu'nu daha iyi yerlere taşımak için gece gündüz çalışacaklarının sözünü veren Kahramanlı, "Yıllardır hayal ettiğimiz, rüya dediğimiz ve kimsenin yapamadığı tesisimizin hazırlıkları, valimizin ve belediye başkanımızın önderliğinde devam ediyor. Bugüne kadar bu tesisle ilgili zaman zaman yönetim kurulu arkadaşlarımızla çok çalıştık ama maalesef birileri engel oldu, taş koydu ve bunu yapamadık. Ama bugün başta sayın valimiz ve belediye başkanımız kararlı bir şekilde buna el koydu. İnşallah çok kısa bir süre içinde bu tesisin temelini atacağız. Bu rüyayı gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki sezon, ilk yapacağımız iş bir an önce tesisimizin temelini atıp bitirmek olacak" dedi.

Mersin İdmanyurdu’nda görev dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti: "Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı, Başkan Yardımcısı Özgür Sanal, İkinci Başkan Senan İdin, Başkan Vekili ve TRFT. Sorumlu Üye Hikmet Kaya, Asbaşkanlar Beşir Acar, Şerafettin Kadooğlu, Metin Yıldıran, Genel Sekreter Adem Serin, Mali İşlerden Sorumlu Üye Sedat Aydöner, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, Hukuki İşler Sorumlusu İlkay Mahanoğlu, Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, Amatör Şubelerden ve Altyapıdan Sorumlu Üye Hikmet Kaya, Reklam Sponsorluk Pazarlama ve Kaynak Oluşturmadan Sorumlu Üye Alper Nusret Canözkan, Tesis Kazandırma Yatırım ve Projelerden Sorumlu Üye Mustafa Yüksel Güngör."

Kaynak: Mersin Time

Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862