• BIST 9496.45
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İçel 26 °C

Mersin İdmanyurdu, Mitrovic ile nikah tazeledi

Mersin İdmanyurdu, Mitrovic ile nikah tazeledi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, 2016 yılında sözleşmesi bitecek olan Milan Mitrovic ile 1 yıllık daha sözleşme imzaladı.

Haber Merkezi - Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, yaklaşık 2,5 yıldır kulüplerine hizmet eden Mitrovic'in sözleşmesini 1 yıl uzattıklarını bildirdi.

Mitrovic'in Mersin İdmanyurdu'na çok büyük faydaları olduğunu ifade eden Serttaş, "Başarılarda çok büyük payı var. Uzattığımız sözleşmeyle yeni başarılara imza atacağına inanıyoruz" dedi.

İç transferde mevcut futbolcuların bir çoğuyla anlaştıklarını aktaran Serttaş, "Transfer yasağından dolayı kadromuzu koruyup önümüzdeki sezon aynı kadroyla devam etmeye karar verdik. Zaten başarılı bir ekibimiz var. Bu kadromuzla korkulu rüya yaşamayız diye düşünüyoruz. Şu ana kadar Servet Çetin ve Sinan Kaloğlu dışındaki futbolcuların tamamıyla anlaştık. Servet ve Sinan ile henüz görüşme yapmadık bu hafta içi görüşeceğiz. Onlarla da anlaşacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

Taraftarların "cumhurbaşkanı" lakabını taktığı Mitrovic de sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu anlatarak, "Bu kulübe daha fazla faydalı olacağıma inanıyorum. Takımımızı daha iyi yerlere getireceğiz. Yurt içi ve yurt dışından teklifler aldım ancak ilk olarak takımımla görüşmeye karar verdim ve anlaşma sağladık" ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından 27 yaşındaki Sırp oyuncu, 1 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.  

Kaynak: Habertürk

Bu haber toplam 1237 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862