• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 28 °C

MESKİ, araç filosunu güçlendirdi

MESKİ, araç filosunu güçlendirdi
Mersin genelinde hizmet verecek araç filosunu büyüten MESKİ Genel Müdürlüğü, filosuna 17 adet hizmet aracı, 20 adet çift kabinli pikap daha ekledi.

Haber Merkezi - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün bünyesine dahil ettiği 20 adet çift kabinli pikap ve 17 adet hizmet aracının tanıtımı, MESKİ Teknik Hizmetler Birimi'nde gerçekleştirildi.

Törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak da katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Kocamaz, Mersin’e hizmetleri, zamanında ve eksiksiz ulaştırmak için oluşturdukları araç filosuna yeni dahil ettikleri araçların tanıtım törenine katılanlara teşekkür etti.

Kocamaz, “Her geçen gün hem Mersin Büyükşehir Belediyesi hem de MESKİ Genel Müdürlüğü olarak araç filosunu artırıyor ve geliştiriyoruz. MESKİ Genel Müdürlüğümüze 167 adet araç almış bulunmaktayız. 2016 yılı sonunda araç sayımızı binin üzerine çıkararak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermeye çalışacağız. İşimiz kolay değil, bizler zor işlere talip olmuşuz. Vatandaşlarımız doğumdan ölüme bizden hizmet bekliyor. Gece-gündüz demeden vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için, şikayetleri en aza indirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Aldığımız bu araçların MESKİ Genel Müdürlüğümüze, Mersinimize, tüm köy, belde ve ilçelerimize hayırlı olmasını, kazasız belasız hizmet vermesini temenni ediyorum” dedi.

Kocamaz, töreninin ardından araçlarda incelemelerde bulundu.

Bu haber toplam 1432 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862