• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İçel 24 °C

MGC, kent yöneticileriyle iftarda buluştu

MGC, kent yöneticileriyle iftarda buluştu
Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) üyeleri ve kent yöneticileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. İftarın oldukça kalabalık olması dikkatlerden kaçmadı.

Haber Merkezi - Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği geleneksel iftar etkinliğinde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, basın mensupları ile birlikte orucunu açtı.

Sultaşa Otel’de düzenlenen iftar yemeğine, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Ali Öz, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve Hüseyin Çamak, AKP Mersin Milletvekili Mustafa Muhammet Gültak, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, cemiyet yönetimi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
 
Sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeğinde, basın mensuplarıyla tek tek selamlaşarak sohbet eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, iftar öncesi yaptığı konuşmada, Ramazan ayının insanları bir araya getirerek, paylaşmaya ve dayanışmaya vesile olmasının önemine değindi.
 
İftar sofralarında insanların bir araya gelip dertleştiğini, birbirlerinin problemlerine ortak olduklarını ifade eden Başkan Kocamaz, “İnşallah Ramazan ayı kentimizde, ülkemizde, Türk-İslam aleminde ve dünyada barışa vesile olur, kavgalar biter. İnsanlar gönül dilleriyle bir araya gelir. Bu iftar yemeğinde Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin bizleri bir araya getirmesi takdire şayan bir davranış. Başta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olmak üzere tüm yöneticilerine teşekkür ediyorum. Ramazan’ın birliğe, dirliğe, bütünlüğe, barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği iftar yemeği, tasavvuf musikisi topluluğunun verdiği fasıl konseriyle son buldu.

ba-kan-kocamaz,--nsanlar-gonul-d-ller-yle-b-r-araya-gelmel--(4).jpg

ba-kan-kocamaz,--nsanlar-gonul-d-ller-yle-b-r-araya-gelmel--(2).jpg

Bu haber toplam 1338 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862