• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 30 °C

MİY taraftarının kombine isyanı

MİY taraftarının kombine isyanı
Mersin İdman Yurdu taraftarları geçtiğimiz günlerde açıklanan kombine fiyatlarında iyileştirme istedi.

Haber Merkezi - Sosyal medya üzerinden kulüp yönetimine seslenen binlerce taraftar, kombine fiyatlarında indirime gidilmesi için çağrı yaptı.

Kale arkaları için 120, maraton için 500, kapalı için 1000 ve VIP tribünü için 2000 TL olarak açıklanan kombine fiyatlarının yüksekliğinden şikayet eden taraftarlar, özellikle maraton ve kapalı kombine fiyatlarının düşürülmesi gerektiği görüşünde birleşiyor.

“SESİMİZE KULAK VERİN”

Konuyla ilgili sosyal medyadan Kırmızı-Lacivertli yönetime çağrı yapan taraftarlar; “Taraftarı yaz döneminde heyecanlandıracak, stada çekecek bir transfer olmayacak, eldeki futbolcular ile yetineceğiz. Transfer yasaklı kulübümüzün geçen sezon 400 lira olan maraton kombine fiyatında hepimiz düşüş beklerken aksine o tribünün 500 TL olacağı açıklandı. Maraton kombinesinin kale arkası kombinesine oranla 4 katından daha pahalı olmasının dünyada örneği yoktur. Stadımız şehre uzak ve passolig satış sayımız geçen sezon 20 bini zor gördü ki bu sayı stad kapasitesinden daha az.

Taraftarın passolig kart çıkarıp ailece maça gelmesinin yolu ucuz kombineden geçiyor. Geçen sezon, zemin sorunu nedeniyle içerdeki 17 maçın sadece 6’sını Mersin Arena’da oynayabildik. Arena için kombine alan taraftara bir özür borcunuz olduğunu da unutmayın. Lütfen sesimize kulak verin. Boş tribünler önünde futbol oynamak bu takıma yapılabilecek en büyük kötülüktür. Dolu tribünler önünde, karnaval havasında geçecek maçlar varken insanları Lig TV’ye mahkum etmeyin. Lütfen kombine fiyatlarını yeniden düzenleyin” denildi.

Bu haber toplam 1374 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862