• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 31 °C

MİY Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bolu'da moral aşıladı

MİY Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bolu'da moral aşıladı
Bolu’nun Gerede ilçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mersin İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Mesut Bakkal SUN TV’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi - Kamptan yapılan canlı yayında Genel Yayın Yönetmeni Ali Adalıoğlu’nun sorularını cevaplayan Mesut Bakkal, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Oturmuş bir kadroya sahip olmasının kendisi için bir avantaj olduğunu söyleyen Bakkal, "Transfer yasağı moralleri bozmasın. Takımım çok iyi oyunculardan kurulu. Geçtiğimiz sezon bunu ispatladılar. Bu sezon da başarılı olacağımızdan kuşkum yok” dedi.

Bolu'da kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptıklarını söyleyen Bakkal, "Herşey yolunda gidiyor. Eksik oyuncularımız var. Onlar için özel programlar tesbit ettik. İyi bir teknik ekip oluşturduk. Scout ekibimizle ilgili çalışmalar yaptık. Ocak ayına kadar futbolcu izleyeceğiz” diye konuştu.

Tesis sorununun Mersin gibi bir spor kentine yakışmadığını belirten Bakkal, "Bu çözülmeyecek bir sorun değil. İnanın başlamak önemli. Varlıklı bir adam olsam emin olun bir tesis yapar adımı o tesise verirdim. Torunlarıma bırakacağım büyük miras olurdu. Bu nedenle Mersinli sporseverlerin bu konuya sahip çıkması lazım” şeklinde konuştu.

Yabancı sınırlamasının ortadan kalkamasının rekabeti körükleyeceğini kaydeden Bakkal, "Türkiye yerli futbolcular maalesef şımartılıyor. Bakın bu ülkede göbekli futbolcular var hala.. Yabancı sınırırnın kalkması yerli futbolcuları harekete geçirmeli. Benim bu konuda tek karşı olduğum konu kötü yabancı futbolcu tercih edilmemeli. Kalite arttırılmalı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çukurova Gazetesi

Bu haber toplam 1672 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862