• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İçel 17 °C

Peugeot'nun yenilenen "Partner"ları haziran sonu Türkiye'de

Peugeot'nun yenilenen "Partner"ları haziran sonu Türkiye'de
Yenilenen Peugeot Partner'lar 52 bin liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa çıkacak.

Haber Merkezi - Yenilenen Peugeot Partner'lar 52 bin liradan başlayan fiyatlarla Türkiye pazarına sunulacak. 

Peugeot'nun açıklamasına göre, teknolojik ve internet bağlantılı yeni donanımları ile yeni Peugeot Partner Tepee ve Partner Van modellerinin cazibesi artırıldı. Yenilenen araçlar haziran sonundan itibaren 52 bin liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa çıkacak. Partner Tepee ve Partner Van modelleri tasarım ve teknoloji alanında yeni geliştirmelerden yararlanıyor. Partner Tepee'nin yenilenen ön yüzü markanın diğer modelleri ile uyumlu olarak yeni ızgara tasarımını benimsiyor. Çağa ayak uyduran modeller sağlamlık, güvenilirlik, referans yükleme kapasiteleri ile birleşen modülerlik ve kabin içindeki yaşam konforuyla öne çıkıyor.  

Yenilenen Partner Tepee'nin kabininde kokpitin orta kısımında araçla mükemmel şekilde bütünleşen ve her zaman el altında ve göz temasında kalan 7" renkli dokunmatik ekranlı SMEG yer alıyor. 3üncü donanım seviyesinde standart ve 2inci seviyede opsiyon olarak sunulan bu sistem aracın yol bilgisayarı, AM/FM veya dijital DAB radyo (opsiyon olarak Digital Audio Broadcasting), Juke Box müzik dosyaları okuyucusu (entegre hard disk) veya eller serbest telefon ve navigasyon gibi farklı fonksiyonlarına kolayca erişimini sağlıyor.

Çağına ayak uydurmayı bilen yeni Peugeot Partner Tepee Bluetooth, USB port, Jack soket ve MirrorScreen gibi en ileri araç içi bağlantı sistemlerini de içeriyor. 

Üçüncü donanım seviyesinde standart ve ikinci seviyede opsiyon olarak sunulan MirrorScreen fonksiyonu ile telefon, müzik, navigasyon, vb gibi mobil uygulamalara erişim olanağı sağlayan sistem akıllı telefonunuzun ekranını, aracın 7" dokunmatik ekranına yansıtıyor.

Hız Sabitleyici ve Sınırlayıcı ikinci seviyeden itibaren standart olarak sunuluyor.
Üçüncü donanım seviyesinden itibaren opsiyon olarak sunulacak Geri Görüş Kamerası büyük renkli ekranı ile günlük kullanımda park manevralarını kolaylaştırıyor.

Üçüncü seviyede standart olarak sunulan arka park sensörüne ilaveten, üçüncü donanım seviyesinde standart ve ikinci seviyede opsiyon olarak sunulacak olan Ön Park Yardımı düşük hızda manevraları kolaylaştırıyor.

Bu haber toplam 1353 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862