• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 25 °C

Polis Memuru Muhammet Temizkan'ın tayini Batman'a çıktı

Polis Memuru Muhammet Temizkan'ın tayini Batman'a çıktı
Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli polis memuru Yarınlar Umut Olsun Projesi’nin Proje Koordinatörü Baş polis Muhammet Temizkan ikinci şark (doğu) görevi için Batman'a tayini çıktı.

Haber Merkezi - Anamur’da 7 yıldır görev yapan Polis Memuru Muhammet Temizkan, Anamur'da bulunduğu süre içinde Anamurlu vatandaşların küçükten büyüğe herkesin sevgisini kazandı.

Polis Memuru Muhammet Temizkan’ın 10 Haziran günü belli olan tayinini haber alan Anamurlu vatandaşlar Temizkan’a vedaya başladılar.

Anamur’da bulunduğu görev süresince birçok önemli projeye imza atan Temizkan, şu günlerde veda ziyaretlerine başladı.

Gittiği her veda ziyaretinde kimi zaman duygusal anlar yaşayan vatandaşlardan helallik isteyen başarılı polis memurumuz Temizkan ziyaretleri kapsamında yaptığı veda konuşmasında, “Anamur’u hiç unutmayacağım” sözleri ile başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “ Görevde bulunduğum 7 yıllık sürede Anamur için elimden gelenin en güzelini yapmaya çalıştım. Halkla iletişimimizde küçükten büyüğe kurduğumuz iletişimlerimizde elimizden geldiğince Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün projelerini anlattık uyguladık ve birçok ailemize gençlerimize proje kapsamında yardımcı olmaya çalıştık umarım başarmışızdır” dedi.

Temizkan, “Burada bulunduğum sürede acı-tatlı, iyi-kötü günlerimiz oldu. Bu meslek zor koşulları olan ve sürekli tayin ve atama durumları söz konusu olan bir meslek. Gideceğim görev yerimde’de meslek hayatımızı en başarılı şekilde yürüteceğime inancım tamdır” diye konuştu.

Anamur’dan 15 Temmuz'da aramızdan ayrılacak olan Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Memuru Yarınlar Umut Olsun Projesi’nin Proje Koordinatörü Baş polis Muhammet Temizkan’a Anamurlular.com ailesi olarak yeni görevinde başarılar dileriz.

1239760_615357208553475_505822826_n.jpg

 

Bu haber toplam 2530 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862