• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İçel 27 °C

Tarsus İdman Yurdu top başı yaptı

Tarsus İdman Yurdu top başı yaptı
Tarsus İdman Yurdu’nun Erzurum Palandöken kampı başladı. Sarı-Lacivertli yönetim dış transferde 5 oyuncuyla daha anlaşmaya vardı.

Haber Merkezi - TARSUS İdman Yurdu’nun yeni sezon öncesinde kamp çalışmaları Erzurum Palandöken’de bugün başlayacak. Sarı-Lacivertliler, gece karayolu ile Erzurum’a hareket edecekler. Bu arada kamp çalışmaları öncesinde, dış transferde bir süreden bu yana görüşmeler yapılan 5 oyuncu ile anlaşmaya varıldı.

Sarı-Lacivertli yönetim dış transferde Bugsaşspor’dan eski oyuncularından Ferhat Duman, Keçiörengücü’nden Engin Güngör, Ofspor’dan Koray Kurt, Zonguldakspor’dan Serkan Küçük ve Kartalspor’dan Zafer Aydoğdu ile anlaşmaya vardı.

Tarsus İdmanyurdu As Başkanı Fatih Yıldırım, altyapı kalecilerinden Muhittin Çağrı Yazlık’ın A takım kampına dahil edildiğini söyledi.

Teknik ekibin isteği doğrultusunda dış transferde takıma takviye yapılabileceğini kaydeden Fatih Yıldırım, Erzurum kamp çalışmaları ile başlayacak olan yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olmasını diledi.
Tarsus İdmanyurdu’nun mevcut oyuncular, dış transferler ve altyapıdan gelen oyuncularla birlikte 29 kişilik kamp kadrosu şu şekilde oluştu:

Alper Yener, Ayhan Gürbüz, Emre Koyuncu, Engin Güngör, Ergun Cengiz, Erşen Çilingir, Ferhat Duman, Gökhan Çalışır, Gökhan Çırak, Hasan Can Şay, Koray Kurt, Mehmet Ali Kıran, Mehmet Uzun, Oğuz Sabankay, Oğuz Yavuz, Samet Gül, Sinan Ayar, Şamil Ünal, Turan Kuş, Ümit Can Batman, Zafer Aydoğdu, Serkan Küçük, Mahmut Ayaz, Zülfü Saf, Haluk Akkurt, Erhan Kılınç, C. Metehan Kavalcı, Kaan Kavalcı ve Muhittin Çağrı Yazlık.

Bu haber toplam 1650 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862