• BIST 9753.94
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 28 °C

Taşucu'na mesire alanı müjdesi

Taşucu'na mesire alanı müjdesi
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Mahallesi’ne mesire alanı yapılacağının müjdesini verdi.

Haber Merkezi - Günlük hayatın koşuşturması arasında yorulan insanların nefes alabilecekleri ortamlar oluşturmak için çalıştıklarını belirten Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, geride bıraktığımız bir yılda Silifke ve mahallelerine birçok yeni sosyal yaşam alanı kazandırdıklarını söyledi.

2015 yılı programı içerisinde de bu alandaki çalışmalarını ara vermeden sürdüreceklerini belirten Turgut, "Taşucu mahallemiz doğal güzellikleri, denizi ve tarihi ile cennetten bir köşe görünümündedir.  Bu güzelliklere estetik dokunuşlar yaparak, hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz.

Bu doğrultuda biri Pazarkaşı Çamlık, diğeri ise Taşucu mahallemizde olmak üzere iki yeni mesire alanı yapacağız. Yeni yatırımların proje çalışmaları devam etmekte olup, kısa süre sonra mesire alanlarını ilçemize kazandırmak için çalışmalara başlayacağız. Projelerin tamamlanması ile birlikte halkımız güzel bir mesire alanına kavuşmuş olacak’’ dedi.

Silifke’de Göksu Nehri, Kale Yakası, Kent Meydanı, Pazarkaşı Çamlık gibi projelerin hazır olduğunu ve bu projeler üzerinde çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Turgut, ‘’İlçemizi 88 mahallesi ile bütün olarak ele alıyor ve buna göre proje üretiyoruz. Halkımıza, şehir merkezinden çok uzaklaşmadan doğayla buluşma imkânı sunuyoruz. Üretilen hizmetlerin Silifke’nin her köşesine ulaşması adına canla başla çalışıyoruz. Mahallemize tepeden hâkim olan bu alan birçok amaçta kullanılabilir fakat bizim isteğimiz bu tür doğa harikası yerleri halkımıza kazandırmak.  Aileleriyle birlikte halkımız buraya gelerek piknik yapsınlar, eğlensinler, dinlensinler ve doğayla iç içe olsunlar. Bu amaç doğrultusunda bölgenin temizliğini yapıp, çevre güvenliğini sağladıktan sonra yaz ve kış aylarında kullanılır bir sosyal yaşam alanı haline getireceğiz. Konuyla ilgili resmi yazışmalarımız ve çalışmalarımız devam ediyor. Silifke Belediyesi olarak bu alanları değerlendirmeye ve alternatif projeler doğrultusunda ilçemizi hak ettiği konuma getirmeye gayret gösteriyoruz’ dedi.

Bu haber toplam 2436 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862