• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 24 °C

Toroslar Belediyesi Gençlik Merkezi, piknikçilerin yeni adresi oldu

Toroslar Belediyesi Gençlik Merkezi, piknikçilerin yeni adresi oldu
Toroslar Belediyesi tarafından Korukent Mahallesi’nde 45 bin m2 alanda inşa edilen Gençlik Merkezi, hafta sonu piknikçilerin yeni adresi oldu.

Haber Merkezi - Havaların ısınmasıyla piknik yapmak isteyen vatandaşlar, doğal ortamı ile şehir merkezine yakın mesafede bulunan Toroslar Belediyesi Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi gösteriyor.

Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, piknik yapan vatandaşlarla sohbet eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; “7’den 77’ye herkesin gönlünce eğlenme imkanı bulduğu Gençlik Merkezimiz, yakın zamanda bitecek olan sosyal donatı alanlarıyla da vazgeçilmez bir mekan olacak” dedi.

Başkan Tuna; piknik alanı faaliyette olan tesisin içerisinde; nizami futbol, voleybol, basketbol ve paintball oyun sahaları ile tenis kortu, soyunma odaları, süs havuzu, kafeterya, ücretsiz internet evi, okuma odası ile yürüme yollarının ve 60 sporcunun konuşlanabileceği bir konaklama merkezinin yer alacağının bilgisini vererek, yaptıkları tüm tesislerin halk tarafından yoğun ilgi görmesinin kendilerini oldukça memnun ettiğini söyledi.

Tüm kültürel ve sportif aktiviteleri içerisinde barındıracak olan Gençlik Merkezi ile amaçlarının çocukların ve gençlerin daha sağlıklı yetişebilmelerine vesile olmak olduğunu kaydeden Başkan Hamit Tuna; “Tesisleşme girişimlerimizden biri olan Gençlik Merkezimizi, halkımızın  doğal ortamda piknik yapabilecekleri bir mekan olarak da düzenledik. Şehir merkezine yakın mesafede bulunan tesisimizde, vatandaşlarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda piknik yapabilmelerine vesile oluyoruz.Bu alanımız, sadece Toroslar’dan değil çevre ilçelerinden de  yoğun ilgi görüyor.Tesisimizin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ba-kan-tuna-genclik-merkezinde-piknik-yapan-vatanda-larla-sohbet-etti-(1).jpg

Bu haber toplam 1512 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862