• BIST 9995.07
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 26 °C

Vali Çakacak’tan şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar

Vali Çakacak’tan şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar
Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca yürütülen "Yalnız Değilsiniz Türkiye’nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında, şehit çocuklarına 10 adet tablet ve 23 adet dizüstü bilgisayar hediye etti.

Haber Merkezi - "Yalnız Değilsiniz Türkiye’nin En Büyük Ailesi" projesinin hediye dağıtım töreni Suphi Öner Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

Törende şehit çocuklarıyla bir araya gelen Mersin Valisi Özdemir Çakacak, “Sizlerle buluştuğumuz her toplantıda söylediğim bir söz var, ‘Biz bir aileyiz, aile ortamındayız’ diye. Bu büyük aile ile birlikte olmaktan duyduğumuz mutluluk ve gururu anlatmaya kelimeler yetmez. Çünkü sizler aziz şehitlerimizin milletimize emanetlerisiniz” dedi.

Gençlerin ve çocukların Türkiye’nin geleceği olduğunu vurgulayan Çakacak, “Bizler çocuklarımızı ne kadar donanımlı yetiştirirsek, gelecekte Türkiye Cumhuriyeti Devleti uluslararası arenada o denli güçlü olacaktır. Bizler Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak her zaman çocuklarımızın yanındayız. Bu vesileyle evlatlarımıza eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Bugün bilgi çağında yaşıyoruz. Bilgisayarın her türlü nimetlerinden, derslerimizi aksatmayacak şekilde faydalanmayı tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Anadolu topraklarının, şehitler ve gaziler sayesinde vatan olduğunun altını çizen Çakacak, “Bu toprakları bizlere vatan yapan, ebediyete intikal etmiş aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı bir ömür diliyoruz. Bu millet, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda türlü imkansızlıklar ve yokluklar içerisinde vatanına kastedenlere karşı birbirine kenetlenerek, topyekun bir mücadele ile fırsat vermemiştir. Dolayısıyla bu ülke birlik, beraberlik ve kardeşlik üzerine kurulmuş bir ülkedir. Milletimiz, bugün de vatanının birlik ve beraberliğine içeriden ve dışarıdan kastedenlere karşı birbirine kenetlenerek geçmişte olduğu gibi asla fırsat vermeyecektir” ifadelerini kullandı.

Törende şehit aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet eden Çakacak, şehit çocuklarına tablet ve bilgisayarlarını teslim etti.

dsc_8866.jpg

dsc_9006.jpg

dsc_9016-001.jpg

dsc_9064.jpg

dsc_8900.jpg

dsc_8933.jpg

Bu haber toplam 1398 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862