• BIST 9934.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 27 °C

ZEYÇED Başkan Vekili Gündüz: Bayramda, huzurevinde yaşlılarla olmak güzel

ZEYÇED Başkan Vekili Gündüz: Bayramda, huzurevinde yaşlılarla olmak güzel
Zeytinburnu Çevre –Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED) Başkan Vekili ve Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Ali Gündüz, Semiha Şakir Huzurevi’nde bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Merkezi - Sosyal sorumluluk alanlarında çeşitli etkinliklere imza atan Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri, birçok STK’larda görev yapan Ali Gündüz (Alo Afiş), beraberinde Şair – Bestekar Gülser Bal ile beraber yaptıkları huzurevi bayram ziyaretiyle huzurevi sakinlerinin yüzünü güldürdü.

Semiha Şakir Huzurevi Müdürü Tuncer Yıldız, Ramazan Bayramı’nın yaza rast gelmesi nedeniyle huzurevi sakinlerinin dörtte birinin dışarıda olduğunu, kalan sakinlerinin her türlü hizmetlerden eksiksiz yararlandıklarını ifade etti. 

Semiha Şakir Huzurevi Müdürü Tuncer Yıldız ve Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Ali Gündüz,  ZEYÇED Kurucularından Şair- Bestekar Gülser Bal ve emekli gazeteci Ayhan Pınar,  beraberce huzurevinde kalan yaşlıları kaldıkları odalarında ziyaret ederek  tek tek ellerini öpüp sohbetler ettiler.

ZEYÇED Başkan Vekili Ali Gündüz yaptığı açıklamada, huzurevine, her bayram geldiğini, arada sergi açılışları ve çeşitli etkinliklerine de katıldığını ifade etti. 

Gündüz, “Yaptığımız ziyaretlerle, anamızdan, atamızdan aldığımız bayrağı taşıyor olmamın heyecanını yaşıyor ve gönlümüz istediği için büyüklerimizin elini öpmeye geldik, bayramlaştık. Onlarla, bol bol sohbetler ettik, onlar da bizlere güzel anılarını anlattılar. 

Neşeli ve mutlu bir şekilde bir bayram günü yaşamamın mutluluğu içinde ayrılacaklarını ifade etti.
Huzurevi sakinleri bayramlık kıyafetleri giymiş bir şekilde bayram ziyaretine gelecek yakınlarını kapıda karşılıyorlar, bizi de dış kapıda karşıladılar. Bayram günleri gözleri kapıda olan yaşlılar kendilerini ziyarete geleceklerin özlemi ile yaşıyorlar, lütfen yakınları olanlar olmayanlar, her zaman büyüklerimizi ziyaret edelim, onları mutlu edelim” dedi.

Huzurevi yönetiminden çok memnun olduklarını ifade eden yaşlılar, kendilerine ziyarete gelenlere, hatırlanmış olduklarından dolayı teşekkür ederken bahçelerinde çay içmeye de davet ettiler. 

Çekilen bayramlık hatıra fotoğraflarla ziyaret sona erdi.

1-huz.jpg

2-huz.jpg

3-huz-md..jpg

4-huz.jpg

5-huz..jpg

6-huz.jpg

7-hz-ress.jpg

8-huz.jpg

Bu haber toplam 2323 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862