• BIST 9542.15
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • İçel 30 °C

AHMET DOĞAN'IN KÖŞE YAZISI "KOORDİNASYON"

AHMET DOĞAN'IN KÖŞE YAZISI "KOORDİNASYON"
Ahmet DOĞAN uzun bir aradan sonra yeniden yazıları ile karşınızda olacak.

Saygıdeğer okurlarım ve hemşerilerim..

Uzun zaman oldu sizlerle dertleşmeyeli, yazı yazmayalı. Şöyle geriye doğru baktım yaklaşık bir yıl olmuş. İşlerimizin yoğunluğu, araya giren seçim atmosferi, ülkenin durumu, adına ne derseniz deyin… Uzun bir aradan sonra fırsat buldukça bundan böyle görüşlerimi sizlerle paylaşmaya, sizlerden gelenleri de kamuoyu ile paylaşmaya çalışacağım..

Geçtiğimiz yıl yerel seçimleri yaptık. Onun da üzerinden neredeyse bir yıl geçmiş. Zaman su gibi akıp gidiyor. Anamur halkımız belediye başkanı olarak sayın Hidayet KILINÇ beyi seçti. Halkımızın kararı her şeyin üstündedir. Sayın KILINÇ hepimizin belediye başkanıdır.

Yerel seçim süresince Anamur’daydım ve seçim çalışmalarının da bizzat içinde yer aldım. Epeyi zorlu bir süreç geçirdik ve kazanan taraf Cumhur İttifakı adayı oldu. Mersin Büyük Şehir de ise durum tersine döndü ve kazanan taraf CHP Adayı sayın Vahap SEÇER oldu.

Gelelim esas konumuza. Yazımızın başlığından da anlaşılacağı üzere “koordinasyon”.. Nedir bu koordinasyon meselesi. Yerel seçimden sonra bu konu sürekli gündeme geldi ve bir koordinasyondur gidiyor.

Biraz geriye gidelim isterseniz.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sayın Vahap SEÇER seçildi. Anamur’da CHP adayı sayın Durmuş DENİZ ise seçimi kaybetti. Bu dönemde ilçe başkanı da sayın Turabi YEŞİLÇAYIR’dı. Hepiniz hatırlayacaksınız.  Durum bu şekilde iken Durmuş DENİZ’in Anamur’da Vahap SEÇER adına koordinasyonu yöneteceği gündeme geldi. İlçe başkanı Turabi YEŞİLÇAYIR ise yaptığı açıklamalarda “ilçe yönetimi her şeyin üstündedir, biz koordine edeceğiz” şeklinde açıklamalar yaptı. Hatta ki o dönemi hatırlarsanız sosyal medya da neredeyse bir fotoğraf savaşı başladı. Vahap bey ile fotoğraf çektiren sosyal medya hesaplarında boy boy fotoğraf paylaşarak kendisini “koordinasyon sorumlusu” ilan etti. Ben o dönemde sayın Vahap SEÇER’in kendi ağzından Anamur’u benim adıma şu kişi koordine edecek sözünü de duymadım…

Efendim gel zaman git zaman epeyi süre geçti. Anamur’da CHP İlçe başkanlığı seçimleri yapıldı ve bu kez sayın Durmuş DENİZ tek liste ile seçime girilerek ilçe başkanı oldu, Turabi YEŞİLÇAYIR ve ekibi ise kenara çekilen taraf oldu. İl Başkanlığı seçimlerinde ise Durmuş DENİZ kongre delegesi, Turabi YEŞİLÇAYIR ise disiplin kurulu üyesi seçildi.

Bugünlerde “koordinasyon” lafları yine ortaya atılmaya başladı ve yine sosyal medyada Vahap bey ile çekilmiş fotoğraflar servis edilerek “koordinasyon sorumlusu” olarak yazılar yazılmaya başladı. Hatta ki bir çok yerel gazete sayın Turabi YEŞİLÇAYIR’ın sosyal medya hesaplarından alıntı yaparak kendisinin Anamur-Bozyazı ve Aydıncık koordinasyon sorumlusu olarak atandığını duyurdu. Yeşilçayır ise bugünkü açıklamasında “ ...il disiplin kurulu üyesi olarak ve eski ilçe başkanı olarak vatandaşlardan gelen talepleri sayın başkana iletecek ve takipçisi olarak çözüm üreteceğim” dedi.

Benim anlamadığım bir konu var; sayın Vahap SEÇER’in resmi bir açıklaması var mı? Var da biz mi duymadık ? Bu açıklama geçen yıl da yoktu. Kısaca herkesi çıkıp fotoğraf paylaşıp ben sorumluyum demesi ne kadar etiktir?

Sayın Vahap SEÇER’e buradan seslenmek isterim. Bu olaya bir nokta koyun lütfen. Eğer gerçekten bir kişiyi sizin adınıza görevlendirdiyseniz kamuoyu bunu bilsin. Adı geçen kişi de sizin adınıza bütün sorumlulukları alarak elini taşın altına koysun. Vatandaş da kiminle muhatap olacağını, derdini kime anlatacağını bilsin. Aksi taktirde dedikodudan öteye gitmeyecek, hem size hem de partiye zarar verecektir. Gördüğümüz üzere bu açıklamalardan sonra şimdi de ilçe de partili bazı sesler yükselmeye başladı “ilçe yönetimi her şeyin üstündedir, dedikodulara inanmayın” diye paylaşımları hepimiz görüyoruz.

Sayın Seçer; inanıyorum ki bir açıklama yaparak görevlendirme yaptığınız veya yapmadığınızı kamuoyu ile paylaşacaksınız. Yaptıysanız da lütfen isim belirtiniz. Bir kez daha söylemek durumundayım. İleride sizinle her fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşanlar kendisini koordinasyon sorumlusu olarak atayacaklardır. Kamuoyu sizden bir açıklama bekliyor..

 

Saygılarımla

Ahmet DOĞAN

İletişim: anamurahmet@gmail.com

 

 

Bu haber toplam 1740 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ANAMUR'A MUHTEŞEM PROJE23 Şubat 2024 Cuma 21:37
  • AHMET DOĞAN'IN GÜNDEME DAİR YAZISI16 Şubat 2024 Cuma 18:52
  • ANAMUR 7/24 TOUR;VATANDAŞA HİZMETE DEVAM26 Ocak 2024 Cuma 12:18
  • KIZILALİLER'DE MERÇED TOPLANTI YAPTI20 Ocak 2024 Cumartesi 13:10
  • ATATÜRK STADI HAYIRLI OLSUN07 Ocak 2024 Pazar 18:09
  • İLK ATEŞ YAKILDI06 Aralık 2023 Çarşamba 17:01
  • 1/1000 ÖLÇEKLİ PLANLAR ASKIYA ÇIKTI.KONTROL EDİNİZ30 Kasım 2023 Perşembe 16:58
  • ANAMUR BELEDİYESİ KALINÖREN'E ASFALT DÖKÜYOR30 Kasım 2023 Perşembe 15:05
  • UNCU HİDAYET LAKAPLI HİDAYET BULUT VEFAT ETTİ25 Kasım 2023 Cumartesi 23:06
  • YİNE MOTOR,YİNE KAZA,YİNE ÖLÜM...24 Kasım 2023 Cuma 22:51
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862