• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İçel 27 °C

Htc'nin hayat kurtaracak akıllı telefon: Aero Kod adlı Q4

Htc'nin hayat kurtaracak akıllı telefon: Aero Kod adlı Q4
Htc'nin hayat kurtaracak akıllı telefonu Aero kod adlı Q4 Ekim'de gelecek!

Haber Merkezi - HTC, son amiral gemisi One M9'un satışlarından memnun değil ve geçtiğimiz günlerde de HTC'nin hakkında ASUS'un bünyesinde yer alacağı dedikoduları yapılmıştı ancak HTC bu konuşulanları yalanladı ve sonuç olarak ise bu ucu bucağı görünmeyen akıllı telefon sektöründe adımlarını çok dikkatli atarak ya bu şöhretini devam ettirecek ya da adını sektörden sildirecek.

HTC, son amiral gemisi One M9'un satışlarından memnun değil ve geçtiğimiz günlerde de HTC'nin hakkında ASUS'un bünyesinde yer alacağı dedikoduları yapılmıştı ancak HTC bu konuşulanları yalanladı ve sonuç olarak ise bu ucu bucağı görünmeyen akıllı telefon sektöründe adımlarını çok dikkatli atarak ya bu şöhretini devam ettirecek ya da adını sektörden sildirecek.

Finlandiya menşeili üretici One M9'dan sonra piyasaya çeşitli akıllı telefonlar sundu ve bugün ise HTC'nin yeni üzerinde çalışmış olduğu amiral gemisi Aero kod adına sahip yeni Q4 akıllı telefonu hakkında bilgiler gelmeye başladı. Söylenenlere göre HTC'nin bu yeni akıllı telefonu eğer firmanın istediği gibi bir başarı elde ederse HTC şeytanın bacağını kıracak ve neredeyse ölümün eşinden dönüp hayata tekrarda bağlanacak.

Akıllı telefonun tasarım ve teknik özellikleri ile ilgili bir bilgi henüz yayımlanmadı ancak sadece şu anlık akıllı telefonda Qualcomm Snapdargon 820 ve MediaTek Hello X20 yonga setlerinden birini akıllı telefonda görev alabileceği HTC'nin kesin olarak paylaşmış olduğu bilgiler içerisinde ve üretici bu yeni akıllı telefonun 2016 yılının Ekim ayında tanıtacaklarının bilgisini de paylaşmadan geçmedi.

Eğer HTC'nin bu yeni akıllı telefonu Aero kod adlı Q4, iyi bir satış rakamına ulaşırsa HTC'nin ondan sonra önüne kimse geçemez.

Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862