• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İçel 18 °C

Mut’ta elektrik kesintileri vatandaşı bezdirdi

Mut’ta elektrik kesintileri vatandaşı bezdirdi
Mersin’in Mut ilçesinde şehir merkezi dışındaki mahallelerde yaşanan elektrik kesintileri, zeytin fabrikası sahiplerini ve günlerce sıra beklemek zorunda kalan vatandaşı zor durumda bıraktı.

Hasan ÇETİN - Mersin'in Mut İlçesi'ne bağlı şehir merkezi dışında kalan mahallelerde sürekli olarak elektrik kesintisi nedeniyle zeytinyağı fabrikalarının çalışmadığını dile getiren işletme sahipleri, Zeytinyağı fabrikası önünde toplanarak tepkilerini dile getirdi.

Zeytinyağı Fabrika sahibi Muhammet Acar, “Elektrik de planlı kesinti yok. Arıza vermek için firmanın telefonunu arayınca yarım saat reklam dinle. Zar zor arıza kaydı yaptırıyoruz. Zaten onunla da ilgilenen yok. Bir de yetkililer çıkıp hizmeti kırsaldan başlatacağız diyorlar. böyle mi kırsala hizmet veriliyor. Fabrika önüne çiftçinin getirdiği zeytinler elektrik kesintilerinin her gün sık sık olması nedeniyle sıra beklemekten bıktı. Bizde fabrikayı düzenli çalıştıramamaktan bıktık. Bu konuda yetkililerin bir an önce çözüm bulmalarını istiyorum” dedi.

Yetkililere bir türlü ulaşamadıklarını dile getiren Hacınuhlu mahalle sakinleri, "Planlı kesintileri takip ediyoruz, kesinti yapılacağı belirtilmiyor. Güneşli ve güzel bir havada dahi günlük kesintiler bizleri bıktırdı. Bu kesintilerin ilçe şehir merkezindeki mahallelerde olmayıp da şehir merkezi dışında kalan mahallelerde olması bizleri düşündürüyor. Demek ki bizler insan hesabına alınmıyoruz” diyerek kızgınlıklarını dile getirdiler.

Bu haber toplam 1609 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862