• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İçel 19 °C

OnePlus 2 işlemci soğutucusuna sahip olacak

OnePlus 2 işlemci soğutucusuna sahip olacak
Oppo‘dan ayrılan bir grup mühendisin kurduğu söylenen OnePlus, ilk telefonu One modeli ile geçtiğimiz yıl ortalığı resmen yıkmış ve efsane haline gelmişti.

Haber Merkezi - Bunun en önemli sebebi ise OnePlus One’ın amiral gemisi telefonlarla aynı özellikleri yarı fiyatına sunabilmesiydi. OnePlus her ne kadar “biz ayrı bir firmayız” izlenimi bıraksa da aslında Oppo‘nun bir parçasıydı ve firmanın daha uygun pazarlara girebilmesi için yaptığı bir pazarlama stratejisinden ibaretti. İlk telefonun davetiye yoluyla satılması ise efsanenin ateşini daha da alevlendirmişti.

Firma önümüzdeki günlerde yeni telefonu OnePlus 2’yi gözler önüne serecek ve bundan önce firma telefonla ilgili ilk detayı gözler önüne serdi. Yayınlanan görsele göre OnePlus 2 beklendiği gibi 1,8 GHz hızında Snapdragon 810kullanacak. Snapdragon 810‘un en büyük sorunu ise ısıl problemdi. Qualcomm çözümü saat hızını düşürmek olarak görse de saat hızı düşürülmüş One M9 yük altında halen çok sıcak…

OnePlus firması ise bu durumun önüne özel bir çözüm ile geçecek gibi görünüyor. Yapılan açıklamalara göre firmaOnePlus 2‘de özel termal borular ve termal macunlar kullanarak ısının absorbe edilmesini sağlayacak. Daha önce Xperia Z3+ için belirtilen bu donanım Sony tarafından kullanılmamıştı ama OnePlus yeni telefonunda bu donanımı kullanarak işlemcinin oldukça serin bir şekilde çalışmasını sağlayacak gibi görünüyor. Pasif soğutmanınSnapdragon 810‘a ne kadar katkısı olacak bunu hep birlikte göreceğiz.

Bu haber toplam 1160 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862